НПМГ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Началото - НеМеГе

Още при създаването си (НМГ) е било свърталище на алкохолици и извънземни с малката разлика, че са били умни алкохолици и извънземни (от там НеМеГе - НеМа Гений като мене). Всеки излязъл от таз адска дупка отивал право в тъмните дебри на Факултета по Математика и Информатика на СУ.

Не Прави Мойто Грешкъ

Но господарите на злото - Ахмед Мерчев, Сотир и блек метълите от СМГ не оставили нещата така. Те подбрали специални (идиотизирани) алкохолизирани представители на планетата на Дядо Йоцо и ги населили в паралелките по Химия, Биология и География и преименували гимназията на НПМГ. От тогава с всеки випуск индивидите учещи там стават все по-идиотизирани. Най - зле са випуските от 2006 нататък. От време на време се намира някой умен човек при математиците и физиците, а най-рядко при географите и химиците.
Днес НеПеМеГе превръща квартала ЛОЗАнец от райска градина, съдържаща в изобилие всички животоподдържащи средства (скара, бира и пържени картофи), в няколко пусти улици, заобиколени от градинки изпълнени от ученици със солидно количество етанол в кръвта, много ревящи бебета, плод на бурната тийнейджърска любов и множество космоухи Дълговрати, които залагат вафли "Боровец", заедно с приятелите си Баничките. И въпреки всичко това, сградата на НеПеМеГе е най-сигурното място в страната. Според слуховете, настоящият директор Улиана Баталска зомбира учениците, така че до свършване на учебните часове да на могат да стават от местата си. Това довежда до трайни мозъчни увреждания и се смята за една от причините за голямата разлика в умствените способности на последния випуск бил при директора Недевски и новопостъпилите зайци. За щастие все още съществуват индивиди, готови да се опълчат на хипнозата, да разлеят боза по стълбите, да изпият етанола за опити в кабинета по химия, да практикуват различни видове ходене по коридорите, да обърнат десктопа на компютър в кабинетите по информатика (което незнайно защо предизвиква ужас у учителите...) или просто да решават задачи, кръстословици и прочие, да говорят за теоретична физика, да извършват ядрени опити в... час по география.

Война със СеМе Ге

Освен, че СМГ редовно бият НЕ пЕ МЕГЕ на състезания по напушване и напиване това не им стига. На 16.02.2009. година СеМе Гей-ски представители на чело с Вени Марковски подпалват една от стаите на училището (http://npmgdnes.com/index.php?p=articles&t=article&id=55). Това довежда някои ученици (предимно географи) до масови самоубийства. Наскоро бяха извършени и опити за взривяване на училището с водородна бомба, но за щастие ученици от физическите паралелки, успяха да я обезвредят (на два пъти!!!) и сградата на училището беше запазена до все още предстоящия опит за разрушаване, чрез наводнение с бира.

Обитатели

 • Иванка Генова (а.к.а Darth Vader)- Дяволът на НПМГ. Получила прякора си от уникалния й начин на ходене и гледане на учениците лошо. Понеже е параноидна пача и говедата в училището са твърде много, тя реши да викне 4 РПУ да патрулира НПМГ, откъдето идва и поговорката "Преди лицей на СУ, сега лицей на 4 РПУ" което може да се прочете в кенефите на четвъртия етаж. Известна също като "Генова патрулка" защото патрулира всяко междучасие да гледа кой къде, кога и какво пуши.
 • Раличка - Преподавател по немски в говедарника НПМГ. Преподава на математиците. Разчита на интуиция и това учениците да "усещат" материала, вместо да го преподава. Прочута е с известната й фраза :"Искаш ли двойка? А защо не искаш двойка?".
 • DJ Поли - Даскал по Музика. Обича да пуска RHCP и Rammstein на учениците си.
 • Данева - Преподавателка по математика, която има фетиши към BDSM, изразяващи се в редовно заключване на учениците в стаята, докато не си предаде материала, а също и дърпане на уши на палавите ученици (генерално момченца).
 • Даниела Шошова - временен директор към 2018 г. Ентусиазирана да спечели битката с въображаемите съперници по маркетинг и отчаяно жадуваща за одобрението на гореспоменатите говеда, тя прави челни стойки за който има достатъчно силен глас и срещу лична изгода.
 • Иванова - Психопатка на тема животни и реве на всяка убита муха или мравка в час. Има си паяк домашен любимец който виси 2 години умрял от тавана.
 • Антония Илиева (а.к.а Тони Маджишъна)- Хипнотизира учениците с преходи по-дълги от живота им. Повреме на лабораторно дава да да душат от магическото шишенце с NH3 (и кой знае още какво. От години води битка с директорите за смяна на печката( която е по-стара от самата нея) с климатик.
 • Снежка Йорданова (наричана още Бялата смърт или по-просто Снежка)- Пристрастена към солетите и учениците обичат месеца, когато ходи в щатите и тайно се молят да затворят границите.Също така не трябва да я гледате във ...... когато е с панталон.
 • Стефанова - Спортиската на НПМГ. Известна със погледа си на разярен бик, когато хване да се пуши във съблекалните. Полудяла след многото пъти удари в главата с топка всеки ден. Води спиртния лагер Пампорово всяка година и го завършва със много брутално напиване.
 • Камелия (Домакинката) - Помага на Стефанова във спиртния лагер. Тършува из багажа на учениците, разглобява шкафове, тоалетни и камини в хотелите. С конфискувания алкохол се напива със Стефанова.
 • Люската - повтаря над 200 пъти думата "нали" в час.Има някаква роднинска връзка с Данева и реве на всяка родителска среща.

Други названия

НПМГ - Негроидни Психопати Математици-Гейове

НПМГ - Национален Приют за Малки Говеда

НПМГ - Не Пипай Моята Гимназия (слоган на излишно претенциозната борба на патриотичните ученици за запазване на "Н"-то)

Лични инструменти