Михаил Начев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Михаил Начев е виден духовник, живял през епохата на личности като: Хан Аспарух, Иван Славков, Лили Иванова и Дон Корлеоне.. За детството му се знае твърде малко. Твърди се, че той лично е показал на Св.Георги как да заколи мръсният триглав змей-горянин, като му отсякъл едната глава, а после му отрязал и двете уши от втората глава.

Като юноша Михаил Начев е станал известен с това, че е освободил лично три синджира роби, като ги е уплашил, а те сами скъсали синджирите. Една древна легенда гласи, че Михаил Начев помогнал на баба Илийца да извади кола, забит на някакво страшно и същевременно срамно място. Друга легенда гласи, че всъщност кола бил член, естествено раснал по героя на тази легенда, а баба Илийца била педофил, целящ да насили юношата.

През зрялата си възраст Михаил Начев извършил многобройни чудеса, като: кацането на луната, убийството на Чък Норис, създаването на ТКЗС-тата, прерязването на главният кабел на телевизия <СКАТ>, което естествено оставило Волен Сидеров без ток, което пък от своя страна довело до разваляне на редица храни в хладилника на ПП АТАКА. Вероятно е партийците да са ги консумирали, което ясно се вижда от последните им митинги.

Михаил Начев спасява човечеството през XIII век от жестокият циклоп-некрофил Наум Едноокий, като му показва гола снимка на Азис, при което Наум сам си избожда окото и го хвърля в огъня. Последното твърдение за огъня показва, че Михаил Начев вече е дарил хората с огън, тоест показал им е как да палят разни неща, къщи, автомобили, ниви и други такива вандалски прояви.

След като в началото на XXI век Михаил Начев събаря камък по камък световният търговски център, за да построи мега зданието, наречено "Големият Уй" (или паметника пред НДК) , той решава да обвини за това Бин Ладен. Бин неколкократно е бил заплашван от Михаил Начев, което довежда до неговото умствено разстройство, придружено от остри спазми в коремната кухина, тоест същинско разстройство. Бин Ладен, съученик на Михаил Начев, не въднъж се е оплаквал в детската педагогическа стая от тормоза, извършван над него и моджахидините-евнуси, от страна на Михаил Начев. Като крайна мярка, Бин Ладен се самоубива след като се задавя нарочно с гаечен ключ 13 и няколко болта (случайно) , докато поправя Москвича, подарен му от Михаил Начев.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

Лични инструменти