Лоренцо Саламас

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Лоренцо е роден през 1796г. в Катманду. През 20век той изпълнява функцията на оливудски чародей и личен съветник в областта на здравето и красотата на оливудските силиконени кикимори.

Той е босът на здравословната мафия и екоизмамите в Калъфорния. Това е неговата тъмна и непопулярна страна, но от нея никой не се интересува, тъй като това е типично за всички в калъфорнийското общество.

Лоренцо става световно известен след като разгадава тайната за вечната младост и патентова така наречената "Саламена диета ". За пръв път той разкрива тайните на младостта пред списание "Практична Домакиня" и медийният конгломерат Bastun Networks.

Това е диета подлудила всички домакини, бизнесдами и баби реститутки с грозни.....! Саламената диета създава масова психоза и много от възползвалите се стават хронично зависими от Саламите.

Джинджър Макфлъри от Минесота споделя : Откакто съм на салам, живота ми се промени.

Мишел Фенестраз от Бордо : Виното се пие само със салам.

Наталия Гурченко : Ох какой саламой, сила у меня огромна......

Лоренцо твърди, че размера, вида и дължината (стига да е над 25см) на Салама нямат значение за женското щастие. Единственото условие за успешна саламена диета е внимателното поемане и нежно отношение към месното изделие.

Също като Иван Вазов, той умира в ръцете на поредната девойка на 1 май 2011 (http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3793251) и не успява да издаде трилогията "Салама има два края" в която разкрива една тайна за името и произхода на САЛАМандъра.

Учени и изследователи потвърждават думите на великия Саламас, че колкото повече Салам се поема, толкова повече ефекта при жените е видим.

Накратко за Салама:

  • Унищожава депресиите.
  • Отваря чакрата на щастието.
  • Пречиства организма.
  • Доставя удоволствие.
  • Помага при отслабване.
  • Разнообразява деня ви.
  • Саламения сок е подходящ за лицев крем.

Ето и един съвет от Лоренцо из книгата му "Салама и могъществото му".

Засаламването се почва 2 дни преди пълнолуние като по този начин се дава възможност за отделяне на саламени сокове. В деня на пълнолуние има мощна отливна вълна, която ги обогатява със космическа мощ.. Преди пълнолуние се засаламва по-лесно, постигнатите резултати се задържат трайно и т.н. Дори само в деня на пълнолунието да се приема салам , може да се стопят 1-3 кг, но 3-дневното засаламване има голяма сила. Методът е подходящ за всички . Колкото повече и по-дълго засаламване долкова ефекта е по устойчив и видим.

Лични инструменти