Красен

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Подъл човечец, чиято цел е главно унищожението на чалгата, рапа, негрите, католизма, будизма, мюсюлманите, катъка и Джъстин Тимбърлейк. Още в ранна възраст, сатанизмът е заложен дълбоко в душата му, давайки му възможност да върши куп простотий и разруха. Наскоро се ожени, след което уж се кротна (Дали?). Въпреки манипулациите че се е променил, повечето са на мнение, че именно той стои зад Сенките на Мрака и че именно той е обвитият в мистика и сянка Ракабиджу.

      Ти тряя си пълен шибалник, че да вярваш на тия простотий...
      Ще кажеш, че си нямам друга работа... Вари играй ДотА там, че Дияна ме вика.
      Такъв щи хакна, чи щи размътя уравненията в кривата тиква!!!

Отговорът след поредният мелодраматичен рев на Кунев, че той е Ракабиджу...

Поради изключителната му физическа мощ и потайността му, както и сатанистичната му натура, никой не смее да го доближи. Това още повече подклажда слуховете че той е Ракабиджу... Това все още е мистерия...Много хора вярват, че от него се носи аурата на смъртта , но днешните учени твърдят , че той просто не се къпе често.В свободното си време чете списание Чук-Чук, спи в изоставена къща с леко изгорен матрак.Други негови занимания са:яденето на локум и баклава,да се моли на килимче и да се разхожда с неговите негърски приятели слушайки само най-новите чалга хитове.

Мнения на други известни личности:

Оскар Уаилд - "Безкрайно грозно парче месо беше Красен ,но на мен не ми пукаше много защото през повечето от времената ни заедно бях обърнат с гръб към него, нагъзен." Сатаната - "Може той да не вярва в мен, но аз вярвам в него." Аллах - "Голям пичага, моли се всеки ден,мие си килимчето,обрязан е.Направо екстра." Джъстин Тимберлейк - "Gotta run, only got five minutes to save the world!" Пожаро-гасител №2 - "Работел сам заедно с него.Веднъж двамата надвихме Питър Паркер...горкото хлапе." Ракабижу - "Шибан позьор!"

Лични инструменти