Кан Крум

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Кан крум на средновековен рокфест. Представя един от новите си аксесоари

Кан Крум е български владетел с голям принос в културното и политическото развитие на България и света. Крум по всяка вероятност е създател и първи редактор на списание Плейбой, учредител на световната федерация по женска борба и основоположник на хард рока. Създал собствена модна линия аксесоари за хранене.

Войни с Мадофор

През далечната 811 година пайнерът на Великата Чалгарска Империя (наречена и Византия от световните конспиратори и масоните) - Мадофор (от "мадо" - мадо, тестис, топки в единствено число), наречен от науката във всички книги и учебници - Никифор (за да не се даде воля на учениците да се шегуват с името на владетеля, вместо да си зубрят уроците), следвайки моралните устои на всеки себеуважаващ се чалгарски пайнер, решава да нападне Българската империя и да покори свещения за българите град и тяхна столица - Ракиевград. Целите за науката са ясни - ракията е велика, божествена напитка, която била създадена, за да дава жизнени и умствени сили на българите, Мадофор, който управлявал държава на алкохолните въздържания, сметнал, че премахването на Ракиерград, ще подчини България под неговата воля, след което той щял да застави народа и на:

  • Пълно въздържание към алкохол
  • Хомосексуалност за мъжете (тъй като той, подобно на всички пайнери на Чалгария бил гей)
  • Жените, щели да бъдат роби, които да вършат тежката работа, тъй като според идеологията на Чалгарската империя мъжете са нежният пол
  • Пълно отдаване на чалгата

Така Мадофор събрал чалгарите си, който бил готови да пеят всичките си летни хитове по време на военните действия против българите.

В първата фаза на войната Мадофор решително напредва като пред стените на самия Ракиевград оглушава цели две български армии с отвратителни чалга звуци, след което успява да проникне в града и да го опожари, което било сравнително лесно поради силното наличие на спирт във въздуха.

Във втората фаза на войната кан Крум събира армията си, като сключва в нея модели на пейбой (поради, което много от войниците на Мадофор сами се отказват от хомосексуалността си и чалгата и преминават в българските редици) и жени от федерацията по борба, която сам създава. Точно преди двете армии да се срещнат обаче небето се разкъсва и почернява, а от него падна огромен черен меорит, който се сгромолясва върху самия Мадофор и войските му. По чудо от тялото на чаргарският владел се запазва единствено дясното му мадо и главата, цялата му войска е унищожена.

Днес кратерът се нарича Мадофоровата дупка, а в близост до нея се намира и Мадофоровата крепост където се пази и лявото мадо, което странно за всички виждали го, изгляжда сякаш никога не е било откъсвано от члена на притежателя си.

Според някои мистериозният меорит, който пада от небето всъщност е космически кораб, излетял от Черната планета и катастрофитал на Земята. Космическият кораб е превозвал извънземната раса питекантропи извества в днешни времена като - цигани. Корадът е бил черен, вероятно защото се е задвижвал от твърдо гориво и двигателна сила (тоест с лопати, които са хвърляли въглища).

Културни приноси

Крум е основател на женската федерация по борба и първи редактор на Плейбой, по късно, когато България променя името и статута си на Абсурдистан, министър-председателят Азис продава лиценза и правата над списанието на Хю Хефнър.

Заедно с легендарното лице бай Вичо Казанджията, Крум проектира Великия Казан в столицата Ракиевград и създава формулата на ракията от тази на амброзията.

Крум създава собствена модна линия аксесоари за хранене, които са свързани със рок субкултурата.

Лични инструменти