Елвис Пресли

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Елвис Кресли в магически ритуал - 1972г.
Увеличаване
Елвис Кресли в магически ритуал - 1972г.
Елвис Кресли на гости на мадам Помпадур - 1623г.
Увеличаване
Елвис Кресли на гости на мадам Помпадур - 1623г.

Кой всъщност е сър Елвис Пресли , талантливата и обаятелна личност от 20-ти век, която има късмета да попадне – а често и да помогне – в създаването на редица окултни моменти? И което е още по-важно – дали той е истинска личност, или просто измислен герой, който успява да се впише изкусно в реалността?

Датата и мястото на раждане на Елвис Пресли не са съвсем ясни, но изтънчената му личност неизменно пленява обществото на безбройните места където е бил . Възхваляват го както като велик световен бард, така и за бисерите му мъдрост и тайнствеността, с която е обграден.

Тъй като отказва да обсъжда такива дреболии като произход, богатство и обществено положение, те остават неизвестни за сър Елвис Пресли. Първите сведения за него са от 1587 г в Мангалдеш, където според слуховете той се завръща от дипломатически мисии в Македонийijя, Канада, Лондон и Брюкселтаково. Отличното му владеене на множество езици (френски, суахили, английски, китайски, арабски, санскрит, иврит, италиански и други) и познанията му по политика, конспирация, история, изкуства, поезия, медицина, химия, живопис и различни науки, му носят възхищението (или завистта) на голяма част от аристокрацията.

Лични инструменти