Даниел Денев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия


"Не мисли извън кутията! Мисли, че изобщо няма кутия!" -Даниел Денев                       2012
Увеличаване
"Не мисли извън кутията! Мисли, че изобщо няма кутия!"
-Даниел Денев                  2012
Денев демонстрира ултра-суб-компактно оръжие за масово поразяване пред многомилионната си аудитория
Увеличаване
Денев демонстрира ултра-суб-компактно оръжие за масово поразяване пред многомилионната си аудитория


---------------------------------------------------------------------------
ДА НЕ ВЛИЗА НЕЗНАЕЩИЯТ ИНФОРМАТИКА!
---------------------------------------------------------------------------

Даниел Денев е личност с чар неописуем и принос (към всичко) безграничен.
Той създател е и президент на софтуерна водеща компания,
а пък в свободното си време - хакер-кибертерорист във всяка интернет кампания.
За Mr. X, водач на Анонимните, е често сочен,
а в работата с Power Point се води като най-точен.
Заклет във блек метъла от малък,
историята той мрази, със все учителя ѝ жалък.

Денев в пълния си блясък !
Увеличаване
Денев в пълния си блясък !
Съдържание

Биография

Съвсем, съвсем ранна история

Спекулации, свързани с Даниел Денев, датират от съвсем ранната история - от създаването на самия Свят (<-цъкни). Някой твърдят, че е присъствал ДОРИ на раждането на Лили Иванова. Други вярват, че е оказал основна роля в изграждането на Египетските пирамиди, ВЪПРЕКИ ЧЕ Чък Норис отрича всякаква помощ, било то от хора, богове, та дори и от Денев. Трети вярват, че отдавна изгубеният Родоски Колос бил кръстен Деневски Колос, но по-късно преименуван поради липса на авторски права. В крайна сметка, най-разпространеното вярване е, че Денев никога не е престъпвал прага на материалното пространство, каквото го познаваме ние, обикновените хора, до (гореспоменатата) 1894г., когато идва в Земното царство (потвърдено от Бойко Борисов) с цел да стартира кампания за изпращането на всички Циганчета-куриерчета (<-цъкни) в подземията на сина си Хадес (който по-късно дарява Д.Д. с внук, в когото още малко по-късно Д.Д. се преражда успешно използвайки Monster Reborn). Едно е сигурно обаче. Денев е изобретил гравитацията и радиацията, с което доста по-късно в световната история (~1969-1970) става известен на научните среди.

Въпреки свръхестествената си природа, Даниел Денев, както по-късно се оказва, бива подвластен на женски ласки, както личи от тази снимка

Детство

/***Пренесено далеч далеч надолу, поради липса на време и заплащане за обработка на суровата информация от админите. Извинете за неудобството!***/

Възход по време на Третия Райх

Денев хванат от папараци на лов за цигани
Увеличаване
Денев хванат от папараци на лов за цигани

С идването на ХХ век идват и "златните години" на Денев. Той създава радиото, шипковия мармалад (независимо какво казват всички други), балистичните ракети и безжичните модеми. Още документи споменаващи Денев (които, въпреки трудоемкия превод от старобългарски, учените успяха да разчетат в навечерието на Войната) го свързват с откриването на формулата за бозата, но публикация във Византийски вестник опроверга това епохално научно откритие. Въпреки неопределения статут на патента на бозата, Денев печели вниманието на масоните, с които поддържа (изцяло платонична) връзка до края на XXв. От всичко това младият Денев натрупва няколко милиона златни швейцарски франка.

Преживява Първата Световна Война с помощта на малка част от тези средства. През 1930 разработва стригалка за цигани, изобретение, което се радва на небивала известност и дава идея на Хитлер за подобрена версия на Новия Световен Ред, предизвиквайки Втората Световна Война. По време на войната работи заедно с Менгеле и "Онзи-който-не-бива-да-се-назовава" за създаването на ново устройство, т. нар. "стъргалка за цигани", вдъхновено от предишния му успех. В края на краищата газовите камери излизат по-евтино, затова проектът е зарязан.

Десантът на Съюзниците в Нормандия обаче променя нещата и Денев решава да избяга от Германия, за да не бъде съден за телепортиране и проституция! За съжаление последният му проект за термос с АБСОЛЮТНО безполезни жички (вж. Калашников) не проработва и той е прострелян. Събужда се прероден в собствения си внук, т.е. пак себе си, но през 70-те, и то в Лясковец, България (до басейна). Милионите му са прибрани от масоните, тъй като той не успява да ги завещае на себе си навреме.

Аналите на историята говорят, че е бил доста близък с държавния глава на Райха. В какви съмнителни актове са участвали обаче, няма информация.

Досег с Комуната

Денев изразява несъгласие да освободи 3690 американски заложници
Увеличаване
Денев изразява несъгласие да освободи 3690 американски заложници

Нямал е много от този, въпреки че е вярвал, че хората са равни. Също е вярвал, че е по-равен от останалите, а други (например евреите) не са толкова равни. Завърнал се в бъдещето и прероден в себе си, Денев отхвърля догмите на социализма, като смело не казва нищо и чака всичко да се оправи от само себе си. Отива на дълго пътешествие в чужди страни през 80-те; дали е създавал Анонимните или е помагал на Батман да се учи на фехтовка, никой не знае.
(Update: вж. Сенчести операции по-надолу)

Така стигаме до 90-те, когато шокираща информация в WikiLeaks изтече. Даниел Денев, или още познат като Осама Бил Денев, е взимал активно участие в множество атентати над USA през последните години. Със своята хайдутска дружина носеща звучното название "ДЮНА" (Джанъм, Юруш да Наковем Американците) той прекарва 17 години от своя живот, като е главен инициатор на атентата от 11 септември, 12 октомври и 31 август. Смята се, че ДЮНА са виновни и за атентата от 14 Април, но това са само спекулации отхвърлени нееднократно от Лидера. Връзки с Ал Кайда не липсват. След смъртта на Бин Ладен обаче Денев прекъсва терористическата си дейност като се отдава на учителство и по-мирни дейности. (УЖ)

Нова и най-нова история

След връщането си в България след падането на Берлинската стена, Денев става ръководна личност в държавата и основава собствена компания за софтуер. Тъй като бързо наваксва загубените си милиони с помощта на Бойко Борисов и приложения за управление на библиотеки, както и още балистични ракети, той решава да стане филантроп и да преподава на ученици (почти) безплатно.
В момента маестро Денев, както предпочита да бъде наричан, продължава да живее в Абсурдистан и прекарва всеки ден в борба със злото (бие се сас лошите).

Многократно е разследван от ЦРУ и Интерпол за престъпления срещу човечеството и вселената като цяло, но всички дела срещу него са били прекратени поради липса на доказателства. Успешно е осъден само веднъж през 2007 в Брюксел, но след 24-часово излежаване на доживотната си присъда, излиза доволен. (Дали от това, че е свободен, или от вечерта прекарана в затвора, не става ясно (if you know what I mean...))

Днешни дни

Днес, Денев е общопризнат в целия свят, та и отвъд него, като в Европа (по свои собствени твърдения, естествено) влиза в TOP10 хора способни да работят с компютър (главно MS Paint и Powerpoint ... и Minesweeper). Със своя (не)забележителен интелект и знания по английски език през 2005г. работи като генерален директор на глобалния холдинг "ТП ПОРТЕЛУС" (който за жалост на милионите фенове around the world - фалира през 2010г). Воден от тъмни сили печели конкурса "Плагиат и главен преписвач на хилядолетието", връчен лично от Байрак Обрама заедно с ордена "Тотален бездарник" за несравнима некадърност и принос в издигането на идиотизма. Нещастен инцидент прекъсва връчването - Денев пропада в десетото измерение откъдето се измъква сам, хванат за очилата си. В последствие споделя, че там се е научил да програмира на C++ но по арабската система - дясно-ляво. Сорса, който написва за кафеварка е за съжаление напълно нечетим. По тази причина (както и някои незначителни Нобелови награди), Йода го обявява за осмото чудо на света и му подарява меча си.


UPDATE I

Преди броени часове, добре пазена тайна излезе наяве, разкриваща задкулисните игри на Д. Д., както и лесен начин за източване на държавната хазна.

Оказва се че "ТП ПОРТЕЛУС" е само дъщерна фирма на титана в информационните технологии - PhotonSoft Ltd (притежаван еднолично от Д. Д.), а слухът, че е фалирала, е единствено и само долна лъжа, разпространявана от масоните. Въпреки всички трудности обаче софтуерният разработчик, бивш офицер от запаса, т.е. Денев, продължава различни разработки като Хексагоналната къща, "безидейното шише с кабели", offroad автомобили и други проекти. Препитава се като учител с дългогодишен стаж: НВУ, Пловдивски Университет, Хогуортс и др. (неизвестни и може би несъществуващи).

Към настоящия 06.09.1969г. (поради съображения за сигурност) учителствува в ПМГ "Васил Друмев" като преподавател по "Човекът и природата". Практикува различни хобита като например да бъде нинджа, да ходи на лов (главно за цигани), да обсъжда другите учители ((главно по история, информатика и физика... и математика).. и български) и може би любимото му - да разработва иновативни идеи за плазмени двигатели за NASA. Със скромната си заплата (от 69.99 $/месец) обаче, се оказва трудоемко да се залови с толкова големи проекти, затова се задоволява с микроконтролери отпуснати му от училище, БЕЗПЛАТНО. И с О.М.И.Р. - също безплатно...  :D


UPDATE II

По последна информация, Д.Д. е забелязан в Горите на Картала носещ арбалет, което може да значи единствено, че отново е тръгнал на лов. След уволняването му от ПМГ"Васил Друмев", инженерният гений-феномен Даниел Денев, започна да търси себе си в Google, както и в други призвания като нинджа-порноактьор, тракторист-комбайнер и много други. Има спекулации, че се е завърнал към сводническата дейност (виж беззащитни проститутки), но досиетата за това (по известни като Досиетата ХXX) са строго засекретени!

По настоящем, Денев активно губи времето си като поддържа учителска дейност в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" УС Горна Оряховица. По непотвърдени данни, в М.В.Ломоносов върлува грип, чиито симптоми са промити мозъци и масово затъпяване както на ученици, така и на преподаватели, така че екипът ни ви съветва да избягвате близост със заразени индивиди. При неизбежна среща с такива - използвайте СВЕТЛИНА или в краен случай колове, намазани с вазелин. Има информация, че болните реагират на пикантна лютеница "Тодорка", но тя е, естествено, непотвърдена. Повече информация очаквайте в идните дни.

Ломоносов, УС

В наши дни, може би точно в момента на писане на тази статия, Денев, като преподавател в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" УС, гр. Горна Оряховица, отново учи децата на мистицизъм и езотерични науки (дори и да не го пише в трудовата му книжка). Тъй като опитите му да създаде още един клуб по роботика завършиха с трансформацията на една част от учениците в киборги, както и с възникването на неизвестния досега щам на грип (вж. по-горе), Д.Д. решава да усъвършенства личната си машина на времето, която използва още от петнайсетгодишна възраст, и да я патентова, за да възстанови богатството си отново (вж. Сенчести операции).

За да изпробва прототипа на новата си машина, Денев се връща обратно в 1939 г. в Манхатън, където води конференция на Великите Умове, и се опитва да спре създаването на атомни бомби за САЩ, за да могат Съюзниците да загубят Втората Световна. Докато е там, Д.Д. обменя идеи с Айнщайн, Зигмунд Фройд, Никола Тесла и сър Исак Нютон, както и с Виктор Франкенщайн - отново (времеви парадокс, не питайте).

Фундаментална грешка в сорс кодовете за ъпдейтнатата машина обаче провалят намеренията на Денев да се върне обратно в собственото си време и вместо това той бива запратен в 11-тото измерение, което е като хардкор версия на десетото. За беда, Денев си забравя очилата преди да тръгне, затова не може да приложи същия метод за излизане както миналия път (вж. Днешни дни по-нагоре) и остава заточен там, докато не отстрани проблема в машината си. Говори се, че по това време Амазонките от планетата Криптон са го научили на всички "22 Вулкански Техники за Съблазняване", докато той и Дар Твейдър са им били затворници. "Онзи в маската поне не се оплаква, като го бием с камшика", оплаква се недоволна Амазонка в писмо до висшето си командване.

Във всеки случай, Денев успява да избяга от племето на Амазонките по неизвестен за нас начин и поправя машината си на времето, като използва дъвка и парченце рибена кост за да стабилизира паратемпоралните си квантови потенциометри (по негови собствени думи, каквото и да означават). В крайна сметка, Д.Д. успява да се върне в собственото си време, но разлива слабото си воднисто кафе върху контролния пулт на машината, което я кара да се телепортира някъде другаде без него. Ядосан, Денев използва стария, но надежден модел на машината и отива да се напие в римска кръчма в Лутеция през петдесета година преди Христа, което (заради електролитите) кулминира в днешното му женено състояние.

С пропаднали планове, но несломен дух, Денев днес обмисля дали да не използва "учениците" си (вече киборги), за да анексира Швейцария.

Сенчести операции

Наскоро осъществено (и впоследствие засекретено от ЦРУ) палеонтологическо проучване ни разкрива досега неизвестните тайни на Д.Д. по време на привидното му отсътвие през 80-те години. Сведенията сочат, че Д.Д. е поел на изотк към Азия и е станал ученик на Буда, преди да основе своя собствена академия за нинджи в някаква планина с помощта на Лиам Нийсън. Докато тренира как да бъде нинджа (като самия Денев), Батман си удря лицето и по-късно претърпява корективна пластична хирургия, караща го да прилича на Бен Афлек. Недоволен от физиономията си, Батман разрушава академията на Денев, и Лиам Нийсън решава да стане актьор вместо нинджа. Лавината, затрупваща академията обаче не е достатъчна да охлади страстите на Денев, и той се връща обратно в Европа, където основава Анонимните. (Както виждате, те са толкова анонимни, че в тази енциклопедия няма страница за тях.) Новата организация се развива бързо и внедрява хора на важни постове в масонския орден и при илюминатите.

За съжаление обаче Д.Д. забравя паролата си, с която се логва в създадения от него супер-таен сървър за анонимни (алкохолици). Той отново се връща назад във времето до момента, в който създава акаунта си и намира паролата си, но се вижда със себе си (отново) и този времеви парадокс поражда проблеми - някакси, контролът върху Анонимните вече не е негов. (Или пък това е само прах в очите на САЩ и на нас, с които Д.Д. се опитва да ни заблуди и отдалечи от истината?)


По-интересни са действията на масоните, когато Денев изчезва от нашия свят за пореден път. Вече споменахме, че те му прибират милионите, когато той умира и се преражда (вж. Възход по време на Третия Райх). Този път отново можем да забележим нещо такова, тъй като обаждания са били направени от най-горния кръг на централната масонска ложа (в <Данни изтрити>) само шест-седем часа след началото на пътешествието на Д.Д. към Азия. Съден е за телепортация; тъй като не се явява в съда, делото е спечелено служебно от прокуратурата с резултат 3-0. Масоните прибират всичките му пари, като използват множество подставени фирмички и частни предприемачи, които впоследствие превеждат парите в секретни швейцарски сметки. Следите им се губят там.


Няколко месеца по-късно в непалски мотел е бил забелязан човек със сходно на Денев лице и телосложение. Въпреки че не е потвърдено, ние сме почти сигурни, че това е бил самият той, вече на мисия да отмъсти за семейството си. Забелязан е веднъж в Сингапур и два пъти в Манила (Филипините). "Служителка" в манилски публичен дом описва сходен с Денев човек с изключително агресивно поведение и вендета в очите си.

Постарахме се да разберем кои са убийците на семейството му, но се оказа, че някой е изтривал информация от архивите. Знае се, че конкурентна фирма-търговец на жито е наела някоя групировка, за да ги елиминира, но точното название на бандитската организация не ни е известно. Сравнявайки източниците за известни подобни организации в района на вероятно посетените от Д.Д. места в Азия, можем да намерим сходство с няколко унищожени по същото време групировки. Тъй като Денев се завръша доста по-спокоен, можем да предположим, че мисията му е била извършена успешно.


За сенчести операции можем да смятаме и нощните похождения на маестро Денев. С радост можем да ви кажем, че успяхме да внедрим агент в обкръжението на Д.Д., който да спечели доверието му, за да разкрием тази най-пикантна информация. След година и половина, прекарана под прикритие, агентът ни позвъни и сподели някои неща. "Въпреки че не е особено надарен, той е адски сръчен в ръцете. Докосваше ме на места, за чието съществуване не подозирах! Много съм доволен!", беше ни предадено по телефона. Скоро след това, агентът ни си подаде оставката. Не сме сигурни защо...Т.нар. "терористични" операции на Денев срещу САЩ също могат да бъдат зачислени като "сенчести", но тях ги обсъдихме вече. (вж.: Досег с Комуната, Нова и най-нова история, О.М.И.Р.)


Медийни Изяви

(.gif) "Да превземем вселената? Ха, естествено, че можем!"
Увеличаване
(.gif) "Да превземем вселената? Ха, естествено, че можем!"
Денев подготвящ се да влезе на ринга
Увеличаване
Денев подготвящ се да влезе на ринга

Даниел Денев е добре известен на световните медии. Със своята изключителна точност и порядъчност той привлича вниманието на световно известни имена като Евроком (Царевец) и... ами, всъщност само техния... (горките!) Участвал е не в едно или две сериозни интервюта, а в ЦЕЛИ 0!
Очаквайте експлозивно излъчване на наскоро взето с Д.Д. интервю от БНТ1 идната седмица (може да бъде отложено поради технически проблеми със шишето с кабели...)

Филмова Кариера

Участвал в множество блокбъстъри, взимайки главните роли в Twilight (Здрач), Vampire Diaries и множество други. Получавал е и по-незначителни роли в началото на своята кариера като канибал (Saw 1-8) и садистичен циганоубиец (множество научнопопулярни филми). По-известен в кино средите е под псевдонима "Sladkoto_muci_<3_u" или "koteto_sladkotyYyYy_C$1.6".

Спортна Кариера

С нарастващия каприз на Холивуд, Денев реши че ще отключи бойните си умения, които досега пазеше за себе си, понеже беше далечен внук на Брус Лий, Чък Норис, Арнолд Шварцвенегер и Джаки Чан от времето, когато Хитлер експирементираше с тяхното ДНК и му го имплантира. Д.Д., както е показано на снимката, реши междувременно да се занимава със спорт, докато снимаше филми, и избра ММА. Той беше феноменален - от 10 професионални мача имаше 69 победи, 6.9 равенства и 0.0069 загуби. След като не останаха здрави спортисти, практикуващи този спорт, Денев се отказа, като по-късно реши, че трябва да предаде знанията си и стана боксов треньор и за 5 години тренира националната надежда по бокс Кубрат Пулев - Кобрата. След като се скарва с Кобрата, Денев напуска спортния бизнес. Изчезва от окото на медиите за известно време; дирята от мъртви папараци може да е била оставена от кого ли не.

Клуб по роботика

МОТО: "Think out of the box!"
"Да си навреш главата във варел е позволено, само глей да не е в кутия."

По времето си в ПМТ "Васил Друмев", гр. Велико Търново, осъществявайки сътрудничество с обещаващи млади велики умове като О.М.И.Р., "момчето от географията", "момичето от 11в... оф, от 10г беше..." (нали?) и Ерик Евърхард (http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Everhard) (но той не е постоянен, а на щат), Даниел Денев стартира проект, в който се творят иновативни разработки (основно за Apple и "Рудозем Холдинг ЕАД"). Участвали в "състезанието", четиримата (по известни като Fantastic Four или Големите глави a.к.а. ТЕФАЛ "Ти мислиш за всичко") придобиха достатъчно смелост, за да изпробват още по-безполезни и непрактични парчета дърво, метал и пластмаса. Ето и някои от техните главозамайващи проекти:

Хексагонална Къща а.к.а. Кафезът за птици

Парчета дърво, полимеризирани с кабели и пластмасови фигурки на BEN10
Увеличаване
Парчета дърво, полимеризирани с кабели и пластмасови фигурки на BEN10

Тази скупщина от ненужни вещи наскоро спечели награда за най-неиновативен дизайн за всички времена. Със своята причудлива до изумление форма, постройката въплъщава дългогодишен труд и усилия в измислянето на най-непрактичното и злеизглеждащо нещо в архитектурата. Самият Денев твърди, че софтуерът на "умната сграда" е писан на множество езици като само малка част от тях са Джава, LISP, Пролог и други, повечето от които написани от О.М.И.Р. (<-цъкни) Програмите на Shit-плюс-плюс Денев приписва на себе си.

Шишето с кабелите

Друго основно творение на клуба по роботика е безидейното парче пластмаса овързано с 2 жици и толкова... Това изобретение се предполага да може да манипулира директно проходи между времево-пространствените измерения. Наливането на вода в шишето отваря портал, а обмазването му с шипков мармалад затваря портал. Творението е изключително опасно обаче, защото заместването на водата с компот от сливи би могло да разруши Вселената.
Снимков материал се очаква в най-скоро време

Offroad Джип

creepy ;s
Увеличаване
creepy ;s

Или по-известно като "джипчето на О.М.И.Р." представлява съвкупност от грубо наблъскани платки в корпуса на готов-изработен модел на количка с дистанционно (за която О.М.И.Р. взима всичкия credit). Офроуд способностите на джипчето не са много сигурни, а целта му е неясна. Идеята вероятно е открадната от Калафдуте: Блек Копс, в чието разработване Денев има голямо участие, следователно джипчето вероятно се предполага да експлодира.

No name

Нещото представлява 3 свързани, предполага се готови, платки накачени на микрофон. Така нареченото устройство има огромния потенциал да запомня до 3 звука в паметта си с дължина не повече от 2 секунди.
Има спекулации, че групата работи по удължаване времето за запомняне на псувни с феноменалните 0,3 секунди повече! Целта на това чудо на техниката обаче остава забулена в тайни, добре пазени от специално назначените гардове на чело с Цар Киро и Марио Бронза (наскоро отвлечен).
Снимков материал се очаква в най-скоро време
Update: Снимките бяха снети от интернет поради порнографско съдържание.

Кариера като хакер

Денев, както вече споменахме, е световноизвестен хакер-кибертерорист, който неведнъж е споменавал, че има на разположение цялата сила на Анонимните. В технологичните среди той е известен под прозвищата Cyberneticgod, StrongMind и Mr. X (ако наистина е основател и шеф на Анонимните). На личния си хакерски сайт (http://www.strongmind.webs.com) Денев разкрива част от информацията за себе си.
По негови собствени думи, той разполага с "екип от тигри-хакери", готови винаги да потъпкват тиранията и да хакват банки за лична облага, и се самоопределя за "бяла шапка", което на хакерски жаргон означава "добричък". (Като имаме предвид отношенията му към евреите и циганите обаче, това вероятно е лъжа.) "Бяла шапка", комбинирано със "заострена шапка", би могло да означава и "Ку-клукс-клан". Изводите си правете сами.

Връзка с Бог

Денев, по свои собствени думи, е бил изпратен на земята лично от Господ с мисия.

"И рече Господ на StrongMind: Ти си твърде добър за Рая и твърде зъл за ада... Осъждам те да се чувстваш като Бог на КиберСвета, но да живееш като човек на Земята."
"И отвърна StrongMind на Бог: Ти си Бог само когато някой си го спомня. Хората не са вечни, но споменът в сърцето живее вечно.
    Благодаря ти, Господи! Да си човек е повече от това да бъдеш Бог."

Преводът може и да се разминава с оригиналния смисъл. Ако искате да се пробвате (и да си поразвалите английския), влезте на страницата му с философските размишления (http://strongmind.webs.com/goodvsevil.htm)...

За връзка с Господ, или още по-добре - за връзка с Денев, успяхме да извлечем информация за една от многобройните социални мрежи, в които Д.Д. има акаунт.
ICQ номер: 283242633
достоверен източник (https://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=138526)

Не(крайно)обработени бележки

Детство

Даниел Денев, такъв какъвто е, е роден през 1894 в <Данни изтрити>. Баща му е безскрупулен търговец-спекулант на жито и овес, а майка му, до скоро неизвестна, е Главен сортировач в Клошарово (<-цъкни). От малък проявява заложби към културизъм и приложна физика, но зарязва първото, след като става на дванадесет и открива свойствата на електролитите. Въпреки че е суров с противниците си, баща му е добър по душа човек, обича семейството си и подпомага младия Даниел в начинанията му. Младежът проявява изключително добронамарена нагласа към света и експериметира с различни неща (включително и с давене на чувал с котета, както той самият признава по-късно, плачейки съвестно). Семейството забелязва изключителността на младия Даниел отрано и го мотивира допълнително с уроци по готварство и игра с барби, както и мятане на шурикен звезди по беззащитни проститутки (<-цъкни).

Щом навършва тринадесет, Даниел открива електрониката и се влюбва до уши в нея. Извънредно привлекателна негова връстничка споделя, че е имала интимни интереси към него, но той не пожелал дори да я погледне, след като открил магията на електричеството. Щом навършва шестнадесет, младият Денев напуска бащиния си дом и се отправя на път по стъпките на Никола Тесла. Докато е във Франция, разбира че конкурентна търговска фирма е опожарила къщата на баща му и че близките му са загинали. "Плачеше като малко момиченце" - отбелязва гореспомената му връстничка. - "И за капак на всичко, отново не пожела да ме погледне". Компенсирайки наранените чувства на другарката си с електронни схеми и микроконтролери, Денев се решава да работи неуморно, за да отмъсти за семейството си... (вж. "Сенчести операции")

Три години по-късно, Денев се запознава със своя ментор - др. Виктор Франкенщайн, и двамата, обединени от любовта си един към друг, както и към електричеството, създават "чудовището на Франкенщайн". Експериментът е донякъде неуспешен, тъй като младият Даниел изтърва мозъка на чудовището в септичната яма, а мозъците са доста трудни за чистене. Така замърсеният контролен орган води до някои проблеми с психиката на чудовището, включително спонтанно рецитиране на избрани моменти от творбите на Уилям Шекспир. Впоследствие чудовището извършва няколко убийства и бяга, което кара др. Франкенщайн и младия Денев да се посветят на преследването му. Този куест обаче ще коства живота на др. Франкенщайн.

След години преследване на чудовището (което се явява прародител на Сливка Симеонска) Даниел Денев, вече квалифициран и сертифициран доктор, професор, инженер и гений, завършва мисията и се отправя обратно към родния си дом, като по пътя минава през Карпатите и спира в един крайпътен мотел-замък. За беда, там живее един гладен граф Дракула, който замъква Денев в катакомбите си заедно с единствения друг турист, изследовател на име Ван Хелсинг. След бурна нощ, изпълнена с алкохол и значими преживявания, Денев (без да иска) случайно бута Дракула в пропаст пълна с дървени колове. Понеже е скромна персона, младият Д.Д. оставя Ван Хелсинг да обере лаврите пред света. Това води и до по-нататъшното развитие на Ван Хелсинг като ловец на репликанти... пардон, мутанти. За съжаление, връзката между двамата е прекъсната, когато Ван се възгордява и пренебрегва чувствата на Даниел към него.

По-късно в своята кариера, Денев открива телепортацията и времевите скокове, а след години в преминаване от едно измерение в друго, той решава, че е време да вземе света в свои ръце и сам да си позволи да порасте, и да излезе от фазата на Детството.....

#email: preshlen3@abv.bg
#UNDER CONSTRUCTION, предполагам... 
#Any similarity or conformity to reality is coincidental.
#All Rights reserved. Any unauthorised changes will affect your health - mainly your brain activity (or the lack of it).
#Ако сте стигнали до тук - евала!


//last minor update 25.02.2019 17:34 (смятай...) //Preshlen

Лични инструменти