Големия взрив

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Големият взрив е началото на познатата ни Вселена.

Произход

Официално подържаната теория е, че при неуспешен опит на Ицко да превърне Сополено топче в амброзия, с която да се нахрани нахално и мазно, се разсеял и не преценил енергията, която емитира към топчето, което довело до мигновената анихилация поради свръхдозировка на чиста ицкова енергия. Отделената сополена енергия довела до създаването на познатата ни Вселена от сополена материя, в която се превърнала не след дълго чистата сополена енергия.

Последователи

Влекс още от невръстна възраст се опитва да повтори опита на своя идол и да създаде алтернативна Вселена.
Увеличаване
Влекс още от невръстна възраст се опитва да повтори опита на своя идол и да създаде алтернативна Вселена.
Сред всички раси из Вселената има последователи на теорията за Големия взрив. Най-върл сред тях е първия сред падналите ицкангели - Ицкангел "Гнездото" Влекс. Той още от малък се опитвал да подражава на Ицко във всичко възможно и затова решил, че ще му се хареса като му докаже колко готин всъщност е. Затова още като невръстен хлапак Ицкангел Влекс се опитвал да повтори колосалния успех на идола си. След милиони години, когато хроничен синузит прекратил възможността на Влекс да отделя сополи, той бил осенен от идея, а именно, че неуспехът му се дължал не на неправилно емитирана енергия, ами на недостатъчно свещените сополи, които можел да отдели един ицкангел. Затова той започнал да преследва Ицко и дори се првърнал в маниак, който облепил Гнездото си със снимки на идола си. Дори започнал да обикаля навсякъде след Ицко и дебнел за невнимателно изхвърлена използвана носна кърпичка, за да събира свещен материал за експеримента си. С времето събрал забележителна колекция от изхвърлени от Ицко неща, като използвани носни кърпички, използвана тоалетна хартия, счупени пломби, дори прежалил няколко квадрилиона тона злато, за да купи от амбулантен търговец на дружбенския битак бурканче със
Инфрачервена снимка, която подръжниците на алтернативната теория смятат, че е именно моментът на панспермично създаване на вселената.
Увеличаване
Инфрачервена снимка, която подръжниците на алтернативната теория смятат, че е именно моментът на панспермично създаване на вселената.
сладко от черници и вишни, варено от самия Дар Твейдър, който скрил пъпната връв, скротума, апандисита, няколко изрезки от ноктите на десния крак, както и левия бъбрек на Ицко в бурканчето. За съжаление обаче, цялата колекция била изгубена, тъй като Ицкангел Влекс паднал, което довело до автоматично прекратяване на пенсионното осигуряване. Ицкангел Влекс бил затънал в дългове покрай колекцията си и не могъл да плати наема си и след 3 дни хазяйнът му изхвърлил всички вещи, включително колекцията на сметището край Суходол, с което Съдбата се присмяла истерично в лицето на Ицкангел Влекс и го заплюла, като част от плюнката й попаднала в очите му и затова той сега носи предпазни очила, за да може да предотврати подобно унижение отново.

Алтернативни теории

Редица ицкохулници начело с Масоните отричат тази теория за сътворение на вселената и подържат друга, в чиято защита има само косвени доказателства и догадки. Според тях познатата ни вселена всъщност е плод на разврата. По-точно е резултатът от опита на Крали Марко да удари чекия на боздугана си след две домашни гроздови на връх рождения ден на Ахмед Мерчев. Говори се, че отдавна имало искри между митичния герой, чийто произход се корени нейде из Анадолa и чепатите дръжки на не едно и две оръжия в арсенала му, с които ставал изклчително мил в студените декемврийски самотни нощи.


Лични инструменти