Гей

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Гейовете са мъже, които ебат други мъже. Мъжете, които се правят на жени, или мислят, че са жени, НЕ са гейове, а душевно болни.


Съдържание

Етимология

Думата "гей" (gay) идва от английски, а преди това сигурно отнякъде другаде. Написано на английски, с малка буква, и ако коефициентът ви за интелигентност е близко до абсолютната нула, "gay" може да бъде сбъркано с българското "дау", което е предполагаемият звук, издаван от ебан в момента гей.

Интересно е да се отбележи, че "гей" всъщност означава "щастлив" или "весел" на английски. Това означава, че:
а) всички гейове са щастливи;
б) само гейовете могат да бъдат щастливи.

Тъй като тези сведения не са потвърдени от никое акредитирано проучване, ако вие сте нещастен гей или щастлив не-гей, моля пишете ми на лично, за да оборим теорията.


Типове гейове

В природата гейовете се срещат в няколко разновидности.


Негардеробен гей в типично облекло
Увеличаване
Негардеробен гей в типично облекло

Нормален (негардеробен)

Нормални (или негардеробни) са гейовете, които знаят че са гейове, и са гей от това (чаткаш ли? А!?). Често или не носят дрехи, или се разхождат в латексови костюми или дъгоцветни знамена. Не са опасни.

Гардеробен

Гардеробни пък са гейовете, които не знаят, че са гейове, или не искат да си признаят, че са гейове. Противно на всички очаквания, гардеробният гей НЕ Е вид закачалка за дрехи.

Двама гардеробни гейове, отдаващи се на фетишизъм
Увеличаване
Двама гардеробни гейове, отдаващи се на фетишизъм

Името идва от склонността им да циврят самосъжалявайки се, заврени в гардероба си. Бъдете внимателни: гардеробните гейове не се отличават външно от останалите човеци, но са склонни към фетишизъм. Носят обикновени дрехи и нападат, когато най-малко очаквате. Пазете си задниците в близост до такива.


Но защо са гейовете гейове?

Всички сме си задавали този въпрос. Най често причините са една или повече от следните:
1) Защото могат
2) Защото искат
3) Защото така са решили
4) Защото не са знаели, че са гейове, докато не са се оженили, а жена им ги е държала под чехъл толкова яко, че са им избили чивиите.
5) ???


Как да се справим с гейовете?

Това е просто: или и вие ставате гей, или използвате автомат Калашников. Или, за да покажете, че не сте гей, решавате, че не ви ебе. ;)


Известни гейове

Известни гейове са Живачния Фреди, Боко Тиквата, Барак О'Барама, Даниел Денев (гардеробен) и Джимбо Хитрягата (гардеробен).

Лични инструменти