Беседа:Стара Загора

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

...

Статията може да е забавна, нестандарта, но не да съдържа обиди към конкретни хора и към града. Статията е писана от един човек с психични проблеми - Gat3way, който е луднал от злоба и завист към Стара Загора, а добавки, плод на психични отклонения, не могат да бъдат добавяни.

...

Samael,моля те да възстановиш страницата за Стара Загора и да вземеш мерки относно вандала Crown.След като няма чуство за хумор,мястото му не е тук.

Старозагорските войни

Така. Стара Загора не е единственият град, за който има писани глупости тук, и крайните прояви на местен патриотизъм ги намирам за доста, хъм, незрели.

Прегледах участието на Crown в уикито, и май освен да ми създава излишна работа, за жалост друго не е правил. Понеже ми писна от тези щуротии, и понеже доброволно не става, ще стане доброзорно.

...

Хайде и аз да се намеся. Преди няколко дена бях помолен да влизам тук от един потребител, за да му помагам да не допускам идиотщините на един комлексар от Русе, който спамира с идиотщини всички старозагорски форуми, включително и тук. Глупости да пише колкото си иска, ама не и идиотщини.

...

Като гледам не си ги допуснал, даже си си създал статия за омразните русенци. Това не ти е детска площадка и нещата се списват следвайки някакви критерии за забавен текст. Очевидно твоите си ги придобил на някой футболен стадион..

С тези глупости си играйте във дир.бг и там където си ги водите споровете.

A taka

samo floodiat loga s promenite basi. tva sa teia sladuri s bilata?

Временна защита

Сложих - засега - защита на страницата. Дори и набедената за психопат персона да е наистина такава, не смятам, че това проличава от писанията за Стара Загора, не виждам проявена злоба или конкретни обиди. А какво е ставало в някакви форуми, слабо ме интересува.

Ако смятате, че има какво да се изприказва още по въпроса, мястото е тук.

Конкретни хора са обиждани, даже са правени външни препратки.

Aйде изтрий неговите текстoвe - тъпотиите за Билла, търговска камара и т.н. Остави статията в предишния вид (http://dreal.net/wiki/index.php?title=%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0_%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0&oldid=6403), без това и остави статията затворена, за да не може болният да я спами. Пак е достатъчно дълга и е в стила на dreal.wiki

Иначе мира няма да има.

Statiata

si e napulno v stila na site-a izobshto ne vijdam shto revut tolkova? abe pichove vie da ne ste niakvi Масони ?

Chemistry

В случая с райския газ азотът проявява втора валентност, формирайки по една връзка между двата азотни атома и по една с кислородния, формулата е N2O, а не NO2, последното е отровен газ без специфичния забавен ефект, който се получава ако дишаш от аерозолните сметанки..само да кажа де :)

Лични инструменти