Текущи събития

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 12:57, 12 окт 2006; view current revision
←Older revision | Newer revision→
Увеличаване
Съдържание

Чупещи новини

Kibertron is four years now

Корпорация Кибертрон (http://www.kibertron.com) твърди, че е станала на 4 години. Това е поредната лъжа, понеже всички знаят, че Кибертрон е поне на 2000 години. Според специалисти, съобщението оставено на страницата на Кибертрон е дългоочакваният призив към всички спящи агенти по света да се задействат.

Вандализъм

Напоследък сайтът преживя няколко вандалски атаки чрез ботове (виж Терористи). Предвид естеството на атаката (страниците се замазват с линк към kibertron.com) подозираме, че могъщата корпорация Кибертрон стои зад тези прояви; навярно актуалният проблем при разработката на хуманоида е именно "Всичко за 1 лев".

В тази връзка въведохме, хъм, някои рестриктивни мерки:
- нерегистрирани потребители не могат да редактират съдържание
- изисква се въвеждане на двубуквен код за потвърждение при съхраняване на промени.

В духа на най-добрите бюрократични традиции можем да кажем само "Съжаляваме за причиненото неудобство". За оплаквания се обърнете към корпорация Кибертрон (http://www.kibertron.com).

Малки подобрения по "двубуквения код" за потвърждение, за да може да се противопостави на "естествения интелект".

  • На международния семинар във Върнячка Баня, април 2006, един наш небезнеизвестен простолог коментира значимостта на "Всичко за 1 лев" за родното развитие на тази наука.
"... dreal-а е енциклопедия на простотията. Енциклопедия на простотията на българските народи!"
- твърди нашенският изследовател в областта на приложната простология.

Семинарът даде голям принос за международния обмен на културни ценности и телесни течности.

  • Настоящият сайт вече е преместен на ново място - хоства се от zadnik.org. Видимостта му е подобрена и са елиминирани упоритите проблеми фъф фукниционалостта му.


Картинка:capital.jpg

  • Уважаваният от всички нас вестник "Капитал" публикува кратко представяне на "Всичко за 1 Лев" в притурката си "Капитал Лайт" (29 Октомври, 2005). Според статията:
... е престижно да си в софтуерния бранш - умен си, кадърен си, технически си грамотен, 
но понякога може би все още недотам социално зрял"

Защо и как Александър Бойчев, автор на статията, стига до този извод и каква е връзката с "Всичко за 1 Лев" не става ясно, но технологията wiki, която той самият хвали в същата статия, би му позволила да поясни своята теза на социално незрялата аудитория на този сайт. При добра аргументация, г-н Бойчев би могъл да получи повишение и да пише в статиите, които не се дават на стажанти, а на големите и успешни чичковци и каки - журналисти.

Г-н Бойчев продължава:

"... потребителите очевидно са безделни програмисти в престижните столични офиси на САП Лабс, 
 Сайънт или Мусала Софт. Те творят ли творят, описват профила на собствените си компании,
както и социални явления като Голф 2, Дявола и др."

Атворът на този впечатляващ литературен анализ иска да противопостави позитивните качества на протагонистите в този сайт с негативни такива, като по този начин се опитва да постигне неутралитет - точно по начина, по който са му преподавали журналистика в университета. Думи като "безделни" и "очевидно" подчертават предварителната нагласа на г-н Бойчев да намери негативното и да скрие своето мнение зад фасадата на журналистическия етикет. Какви метрики използва авторът на този шедьовър, за да определи кой е "безделен" и кой не остава неясно, но по-късни анализи на литературни критици (благодарим на Ерик Хонекер за предоставената машина на времето) спекулират, че авторът се осланя на процеса ИСО 9001, за да обоснове своите твърдения.

  • Достъпът до "Всичко за 1 Лев" е забранен от офиса на САП Лабс. Очаквайте детайли и ексклузивно интервю с управителя на фирмата и системният администратор, въвели забраната, утре. За момента - Беседа:САП Лабс
  • Статията за софтуерната компания Сайънт надмина по популярност самия Дявол.

Културни мероприятия

Тук давайте своите предложения за събирания с цел безчинства и алкохолизъм (с идеална цел).

Вести и кости

Ако ви се е случила случка, или някое събитие е разтърсило крехката ви душевност,
сложете тук връзка към новината.
  • Само срещу един лев се съблякоха Цецо Елвиса и Ди(л)до от Deep Zone.

Рубрика на месеца

Мъдростта на Вековете

В първото издание на Мъдростта на Вековете ви предлагаме тези невероятни вечнозелени евъргрийни - бисерите на Ахмед Мерчев, президент на корпорация Кибертрон.Забележка: "Мъдростта на Вековете" се казва автобиографичния роман за ученическите години на Лили Иванова.

Лични инструменти