Чужд език и компютър стават задължителни за чиновниците

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"За всеки чиновник има две изисквания - компютър и поне един чужд език ! Това е срамота !"
-Ахмед Мерчев при "На Парфе" с Гана

Тази новина огласиха днес всички новинарски агенции. Важността й изглежда е голяма и значението - ключово за българския гражданин.

Известна е градената с години зависимост на държавната администрация от компютрите и изкуствения интелект, по-точно от неговата сърцевина - пасиансите. Ник Щайн емпирически е доказал, че редовното редене на пасианс води до силно пристрастяване и настройва мозъчните вълни в предварително избрана насока - нещо трудно постижимо дори с Джава скрипт.

По този начин, оборудвайки чиновниците с компютри, лаптопи, майкрософти, мобифони и коли, управленско-репресивният апарат се сдобива с програмируеми индивиди на цени до 2.7 пъти по-ниски от тези на корпоративните производители на роботи.

От корпорация Кибертрон незабавно е изпратено протестно писмо, в което се изразява принципно несъгласие с използването на герба на Илюминатите за гръб на картите, както и несъобразеността на Дама купа с българските условия.

Увеличаване

Второто изискване за администрацията обаче е все още не добре обосновано. От всеки служител се изисква поне един чужд език, като ще се правят без предупреждение т.нар. изплезващи проверки, за да се установи, че притежаваният език е наистина чужд, а собственият - на мястото си в устата. На чиновниците обаче не е позволено да режат или крадат езици в извънработно време. Постъпката се наказва с отнемане на лаптопа и кастриране!

Хората, запознати в подробности с това изискване, отказаха да коментират по неясни причини.

Лични инструменти