Стефифешън

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 10:23, 18 апр 2011
Sashakiss (Беседа | приноси)
В процес на разработка. Прибавяйте и променяйте свободно.
← Go to previous diff
Версия от 11:17, 18 апр 2011
Владо Попа (Беседа | приноси)
Молба за разяснение от Владо Попа
Go to next diff →
Ред 11: Ред 11:
До ден днешен тя вече е записала десетина песноубиеца за първия си албум - "Вокални Трагедии" -, които най-примерно споделя с широката публика в [http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%84%D0%B5%D1%88%D1%8A%D0%BD/139453982746823 своята фейсбук страница] До ден днешен тя вече е записала десетина песноубиеца за първия си албум - "Вокални Трагедии" -, които най-примерно споделя с широката публика в [http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%84%D0%B5%D1%88%D1%8A%D0%BD/139453982746823 своята фейсбук страница]
 +
 +Молба за теоретични разяснения от [[Владо Попа]]:
 +
 +Интересно от гледна точка на конспиративните теории е дали Стефифешън няма да се окаже следващото успешно българско [[меме]]? Този път обаче високобюджетно за разлика от рожденния ден на [[Dobromira Ilieva(Доби)]]. Не искам да вярвам, че това нещо наистина съществува и издава тия звучци. Аз съм доста корав талибан по принцип, и държа на изродщини, обаче някъде след около 25-30 секунди от кавъра на Графа се пречупих като суха съчка в ръцете на [[Икебаната]]. Ако някой има достъп до по-високи нива секретност на [[Илюминати|Илюминатите]], моля само за потвърждение с две думи че това е постановка. Не искам да живея във [[Вселена]], която би могла да материализира Стефифешън като реален обект без това да доведе до тотална анихилация. Ако Стефи се окаже дишаш и мърдащ организъм, а не плод на болен ум както се надявам, 4 милиарда години еволюция биха отишли в канала заради малко ликра.
[[Категория:Людоеди]] [[Категория:Людоеди]]
[[Категория:Сатанизъм]] [[Категория:Сатанизъм]]
[[Категория:Аномалии]] [[Категория:Аномалии]]

Версия от 11:17, 18 апр 2011

За Стефито

Стефифешън е най-новата конспирация, дело на Луминисценти, злите учени и Военните, и моден диктатор в Абсурдистан. За първи път в историята на човечеството за реклама се използва психически терор на субмолекулярно ниво под формата на вуду заклинания или магия за сплашване чрез оскверняване на велики български песни. За това нещо са информирани единствено масоните 32-ро ниво Юрий Конов и Пешо Цицата

Създаването

Подобно на парите, Стефифешън е създадена чрез голяма концентрация на вакуум в малко количество площ, след което моментално се натъпква с въздух под налягане и хелий. В резултат се получава светлокоса озъбена вещица с мантия от зелено италианско трико и способност да общува със същества от по-висшо равнище чрез високочестотни терзания и вокални енергийни напомпвания.

Стефифешън и музиката

Както сама се определя, тя е моден дизайнер, който обича да пее. Осъзнава своята легендарна способност в момента, в който осъзнава, че има способността да го прави.

Тук ще сложа лирическо отклонение - всеки човек може да пее.

До ден днешен тя вече е записала десетина песноубиеца за първия си албум - "Вокални Трагедии" -, които най-примерно споделя с широката публика в своята фейсбук страница (http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%84%D0%B5%D1%88%D1%8A%D0%BD/139453982746823)

Молба за теоретични разяснения от Владо Попа:

Интересно от гледна точка на конспиративните теории е дали Стефифешън няма да се окаже следващото успешно българско меме? Този път обаче високобюджетно за разлика от рожденния ден на Dobromira Ilieva(Доби). Не искам да вярвам, че това нещо наистина съществува и издава тия звучци. Аз съм доста корав талибан по принцип, и държа на изродщини, обаче някъде след около 25-30 секунди от кавъра на Графа се пречупих като суха съчка в ръцете на Икебаната. Ако някой има достъп до по-високи нива секретност на Илюминатите, моля само за потвърждение с две думи че това е постановка. Не искам да живея във Вселена, която би могла да материализира Стефифешън като реален обект без това да доведе до тотална анихилация. Ако Стефи се окаже дишаш и мърдащ организъм, а не плод на болен ум както се надявам, 4 милиарда години еволюция биха отишли в канала заради малко ликра.

Лични инструменти