Магия за сплашване

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Единственото нещо по-силно от забождане на меч и то само ако се направи с цел превенция на забождането,иначе дори и то не може да се противопостави.

Магията е следната:

Магия за пращане на сън - страст, кошмар, поука, сплашване:

Взимаш лавандула и розмарин,ушиваш малка възглавничка,без значение от какъв материал и я пълниш с памук,лавандулата и розмарина. На един лист написваш какво точно искаш да сънува. Подготовката на мястото за ритуала: 1. Пред себе си трябва да имаш икона на Св. Богородица; 2. На север-купичка с пръст; 3. На изток-запален тамян (или ароматна клечка за медитация); 4. На юг-запалена свещ; 5. На запад-купичка с вода; 6. Огради мястото,на което ще провеждаш ритуала със свещи; 7. Пред иконата на Бодородичка сложи купа с вода, в която ще потопиш възглавничката;


Ритуала: Сядаш в кръга. Заставаш на Север и медитираш върху Силите на Земята. Призоваваш ги на помощ; после правиш същотото със Силите на Въздуха на изток; на Огъня на юг и на Водата на запад. След това вземи листа с написания сън и го пъхни във възглавницата заедно с розмарина и лавандулата. Зашиваш възглавничката, и си представяш обекта как започва да сънува.

Молитвата (казва се, докато потапяш възглавничката): "Света Майкко, Божествена, аз стоя пред твоясвещен храм.Този човек да не слуша или учва, моите думи да гъделичкат и заглушават ухото. Св. Майко, Божествена, изпрати сън, събуди съзнанието. През хеговото въображение той живее, страстта така свободна става. Свята Майко, Божествена, изпрати му твоя омаен дъх, изчисти праха, прескочи границите. Носи моето послание чрез зова на духовете."

Потяпяш възглавничката и медитираш върху това, как обекта получава съня. След това задължително благодариш на Силите - топваш пръстите си в пръстта, пускаш ги през тамяна, топваш ги във водата и гасиш свещта. Пускаш стихиините покровители да си ходят, целуваш Бодородичка и прибираш ритуалното място.


Практически съвет:

Прави го вкъщи-най-лесно ще се отпуснеш....


Ефект и сила на магията


Ефектa е от типа на Антипогледа. По-скоро с цел превенция на нещо отколкото нещо направено с цел зла умисъл. Желателно е този похват да бъде използван само за защита.

Силата на магията зависи от това колко magic find, притежава дадения вещер.

Вещерите коментират

Alpine каза:

Много добро ритуалче,мисля да го пробвам веднага,само че имам няколко въпроса. Понеже съм мноого начинаещ моля да не се сърдите ако ви се струват идиотски 1.Като пиша на листа какво трябва да сънува, нужно ли е да бъде кратко,в рамките на 1-2 изречения или мога да подготвя един малък сценарии на половин страничка примерно, където да пиша какво точно ще бъде казано и направено? Сложността и заплетеността на съня който искам да пратя изискват ли повече опит и магически способности които все още не съм доразвил ? 2. Като зашия възглавничката и си представям как обекта започва да сънува, това означава да си я представя как заспива и започва да вижда всичко това , така ли ? 3. Медитирам как обекта получава съня - това същото като по-горе ли е или да се поставя на негово място и да изживея мислено този сън докато медитирам?

Много ще съм благодарен ако ми разясните тези нещица и още вендъж се извинявам за елементарните въпроси ....

hekata enhaton каза:

1.Не е необходимо да се ограничаваш в писанията; 2. Представяш си как получава съня, как започва да сънува; как изпитва началото на съня; 3. Медитираш върху самия сън - визуализираш го, не на нейно/негово място - просто представяш съня, такъв, какъвто искаш да изглежда;

Alpine каза:

мерси за инфото! обаче пак имам въпросчета (ставам досаден нали )

ако оградя кръга със 4 свещи в 4те посоки на света примерно, нужно ли е да добавя още една като символ на огъня в съответната посока или тази от "оградата" на кръга я замества ? И още нещо : ако сгафя нещо и не се получи може ли да има някакви вредни въздействия върху мен или обекта ? Навсякаде се споменава, че при калпаво изпълнена магия може да има много странични ефекти, та искам да се информирам за тях, да не взема без да искам да направя някоя пакост.

wolf kohen каза:

Пример: 

Използвах този ритуал и сгафих с призоваването - забравих да благодаря на призованите стихии и на практика те останаха активни. Следваха три ден ужасен късмет, главоболия, световъртежи, докато не седнах и не започнах да мисля, какво може да го е причинило. Когато се сетих, просто им благодарих и ги оставих на мира. Всичко слава Богу приключи благополучно... А за свещите: "оградата" не замества символа на Огъня.... Страничните ефекти при подобни ритуали не са кой знае колко тежки, но все пак - всичко се връща! Внимавай - ако има начин да кажеш в очите това, което ще пращаш, на който го пращаш, по-добре избери директната комуникация. Тази магия влия много на човека - не я използвайте за глупости, или за гадни номера

Орденът на Седемте висши Вещери от Съвета have spoken...

Съвета-Camelot

  • Съвета е управляващия орган на Ордена.
  • Състои се от 7те най-силни Магове между членовете.
  • И 7те са с равни права и всички решения се взимат с Гласуване.
  • Лидер на Ордена няма ,Съвета е лидера.
  • Приемането или изключването на член на Ордена се гласува от Съвета.

Членове

Магическия Интернет Орден Shadows е предназначен за Магьосници от всякакъв вид, хора със параненормални способности и хора на които им се случват такива и още няма обяснение .

Цел

Целта на ордена е online обмяна на опит и информация между магьосници с цел личностно и духовно развитие, взаимопомощ и защита от чуждо влияние, енергийно манипулиране, вампиризъм, окултни вмешателства.

Изисквания

1.Всеки, който иска да членува в Ордена ще бъде приет ако отговаря на по-горните условия и има навършени 16 години.

2.В Ордена могат да участват членове независимо от пола, социалния статус и религия хора интересуващи се от магия, духовни учения и развитие и не се занимават със сектантство.

Лични инструменти