СМГ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

СeМeГe е разположено на Земята и се намира на централно място в България, в близост до Софийски университет, като бива населявано от множество малцинства (и не чак толкова).

Обитатели

 • Дявола - Наричан и с кодовите имена Кървавият Барон и Дядото на Стивън Сегал. Обитева кабинета на заместник директора.
 • последователи на Дявола - можете да ги намерите в тоалетните тъмните кътчета на 409 стая. Показват се само през нощта.
 • психопати - последователи на Хитлер със склонности към насилие, наричащи се учители по математика. Членове на ИХСТБ.
 • Програмисти (създатели на Кремиковци Линукс) - опасни същества витаещи по вторият етаж готови да атакуват с кодове! Благородните служители на Майкрософт са издигнали култ на Бил Гейтс, като за награда той ги е благословил с най-опасното оръжие, а именно Visual Basic Хелоу Уърлд. Епъл юзърите са обречени.
 • Блек метъли - черни духове бродещи из училището. Лесни са за разпознаване, защото около тях винаги звучи Black metal.
 • Чалгари - известни братовчеди на Азис, най-често в 307 стая играещи кючек върху някой чин. Безопасни. Големи групи от тях се срещат сред 9тите класове.
 • Масони - това са всички учители. Изключение е Поли Менова, тя е член на Илюминатите и също така единственият учител който не е приет в ИХСТБ, по причини за които се носят легенди свързани с тъмните сили.
 • Физкултурианци - населниците на физкултурния салон, чийто вожд е Пас Калев по прякор Гърцията.
 • Роботи - най-многобройните обитатели на СеМеГе, живеят между -∞ и +∞, по-просто казано: в библиотеката или въобще навсякъде където има книги и задачи за решаване.
 • Абсурдистанци - ученици от 8ми клас...
 • Фродо(Джини) и Гандалф(Гойл) са едни от настоящите (не)възпитаници на СеМеГе.
 • Ученикът Хари Потър напуснал Хогуортс за да се отдаде на терор в СМГ.
 • Известно е, че в 306 стая (8г) живее Чупакабра, по известна като Петко Светулката.
 • Пен Чо, Къ Ци, Ба Калов - всички знаем легендите за тях :)
 • И не на последно място хомосексуалисти, които в интерес на истината не са малцинство, тъй като всички горе изброени малцинства са всъщност подмножество на това множество (хомосексуалистите). Хомосексуализмът всъщност се преподава в СМГ. Часовете се провеждат върху цялата територия на обгазената гимназия(дупка) в центъра на София, която поради "големите" си успехи по математика едва намери пари да си закърпи падащата стена около дупката заради която вождовете бяха принудени да вградят някой от по слабите физически ученици, които и без друго бяха в повече.
 • последното малцинство са печените хора дошли от 125то училище в СМГ, тъй като това малко квартално училище бие СМГ толкова здраво на състезанията по математика, че в крайна сметка СМГ се споразумя да даде част от парите за оградата си на 125-то в замяна на част от отбора им, не за друго а просто да стане по честно на състезанията...

СеМе Гей-ците се обединяват само в две неща - борбата срещу Световната конспирация и НПМГ .

Врагове

Без съмнение най-големият враг на СеМе Гей-ци е Дявола, който има свойството да изпразва коридорите на училището когато преминава. Психопатите, Масоните и Физкултурианците са огромна заплаха за невинните ученици. Малко хора знаят, но из училището се скита Сериен убиец на серийни убийци, който измъчва всеки който му се изпречи. Най-често се появява в тоалетните по време на олимпиади. Друг враг на СМГ е НПМГ, войната с което продължава да е във вихъра си. Все пак това не е опасен враг, защото НПМГ, да бъдем честни, дори няма шанс за победа (Освен на състезанието по инглийски в град Девин, където СеМеГейците явно губят своята ненадмината брилянтност и мозъчният им капацитет почва да клони към -∞).

Дейности

СеМе Гей-ците са артистични и се занимават с исзкуство. Най-новата им творба стана любима на Дявола и той не им даде контролно цял блок.
Гербът на СеМе Гей-ците!
Увеличаване
Гербът на СеМе Гей-ците!

Известно е, че СеМе Гей-ците са приятели с Чък Норис, който се е появявал в СМГ като привидение на много ученици и ги подтиквал към организиране на масови самоубийства. Хвърлянето на тухла е обичайна дейност на идиотите от СМГ, като най-често тухлите падат на собствените им глави. Работа по проекта Кибертрон също е популярна сред сбирщината малоумници в СеМеГе.

Лични инструменти