Тухла

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Във време оно (минало бешело отдавнашно време), преди да бъде направено откритието, че тухлата става за строителен елемент, е използвана като поставка за саксии с някои сортове домашно отглеждани хищитни лиани, а също и като помощно средство, използвано от представителите на курестия пол за постигане на интимна близост с пичките (по-учтиво пичесите).

Основно съоръжение в арсенала на младите бойци във Българския Военноморски Флот, служещо като: четка, тирка, парцал и др. за почистване на санитарния възел в периода 1970-1980г.

Това, иначе толкова нужно постижение на БАН, има и бизнес версия, представляваща тухла четворка, през която по дължина минава българско закалено енженерно влакно (арматура), стърчащо по 15см. от двете страни, които подобряват управлението. Позволява да стигнете и до най-недостъпните места. Ползвана е само от привилегированите военни.


Някои предимства на тухлата пред конвенционалните оръжия

1. Тухлата е евтина 2. Тухлата е достъпна 3. За притежание на тухла не ти е нужно разрешително 4. Тухлата не се нуждае от поддръжка 5. За тухлата не са нужни амуниции (патрони, стрели, снаряди и т.н. ) 6. Тухлата не ръждясва 7. Тухлата не само изглежда като истинска, но всъщност е такава 8. Тухлата на всякъде изглежда внушително 9. Тухлата има доста силен „стоп ефект” 10. С тухлата не е нужно да се прицелваш точно ( например в окото, в главата, в коляното и т.н.) 11. Тухлата завързана за въже се води „Оръжие за масово поразяване” 12. Вие не може да повредите тухлата дори при неправилна употреба 13. Тухлата не може случайно да рикушира и да ви нарани 14. Ако случайно сте забравили тухлата на масата вкъщи, то няма опасност детето ви случайно да простреля друго дете с нея. 15. Няма да ви вземат за бандит, даже и да се разхождате с тухла в ръката. 16. Ако счупите тухлата на две, тогава ще разполагате с „две по-малки дози” от нея. 17. За да използвате тухлата , не е нужно първо да вкарате патрон в цевта. 18. От две дузини тухли може да се направи бронежилетка 19. На тухлата може да се седи. 20. С тухлата може да се лови риба, и да се отстреля дребен и среден дивеч. 21. Н две тухли може да печете шишчета 22. От три тухли може да се направи капан за съсели. 23. Можете да използвате тухлата за да ремонтирате колата си 24. Тухлата не се нуждае от заглушител – тя е безшумна 25. Тухлата има неограничен боезапас 26. Не е нужно да сте анестезиолог, за да „упоите” някой с тухла 27. Тухлата никога не засича 28. За употребата на тухлата не е нужно да се посещават специализирани курсове за боравене или да се четат специални инструкции 29. Вида на тухлата не провокира самоубийствени мисли 30. Тухлата не може да бъде засечена от детекторите за метал и оръжия


Трамплиерите сащо са я използвали при кръстоносните си походи.

Лични инструменти