Даниел Денев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 23:13, 3 юни 2021
Divaneto (Беседа | приноси)
Сенчести операции
← Go to previous diff
Текуща версия
Kalata1 (Беседа | приноси)

Ред 73: Ред 73:
== Ломоносов, УС == == Ломоносов, УС ==
-В наши дни, може би точно в момента на писане на тази статия, Денев, като преподавател в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" УС, гр. Горна Оряховица, отново учи децата на мистицизъм и езотерични науки (дори и да не го пише в трудовата му книжка). Тъй като опитите му да създаде още един клуб по роботика завършиха с трансформацията на една част от учениците в киборги, както и с възникването на неизвестния досега щам на грип (вж. по-горе), Д.Д. решава да усъвършенства личната си машина на времето, която използва още от петнайсетгодишна възраст, и да я патентова, за да възстанови богатството си отново (вж. ''Сенчести операции'').+В наши дни, може би точно в момента на писане на тази статия, Денев, като преподавател в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" УС, гр. Горна Оряховица, отново учи децата на мистицизъм и езотерични науки (дори и да не го пише в трудовата му книжка). Там, той среща и започва да обучава прочутия киберпрестъпник и фармацист, [[Боби Тсунами]]. Тъй като опитите му да създаде още един клуб по роботика завършиха с трансформацията на една част от учениците в киборги, както и с възникването на неизвестния досега щам на грип (вж. по-горе), Д.Д. решава да усъвършенства личната си машина на времето, която използва още от петнайсетгодишна възраст, и да я патентова, за да възстанови богатството си отново (вж. ''Сенчести операции'').
За да изпробва прототипа на новата си машина, Денев се връща обратно в 1939 г. в Манхатън, където води конференция на [[Големите глави|Великите Умове]], и създава атомните бомби за САЩ, за да могат те да изтрепят японците. Докато е там, Д.Д. обменя идеи с колегите евреи Айнщайн и Зигмунд Фройд, като първият краде и неговите патенти, а последният проявява почти патологичен интерес към майката на Денев. За да изпробва прототипа на новата си машина, Денев се връща обратно в 1939 г. в Манхатън, където води конференция на [[Големите глави|Великите Умове]], и създава атомните бомби за САЩ, за да могат те да изтрепят японците. Докато е там, Д.Д. обменя идеи с колегите евреи Айнщайн и Зигмунд Фройд, като първият краде и неговите патенти, а последният проявява почти патологичен интерес към майката на Денев.

Текуща версия

Mugshot от брюкселската полиция при ареста му. Вгледайте се в тези очи и си помислете внимателно дали да се съмнявате в тази статия...
Увеличаване
Mugshot от брюкселската полиция при ареста му. Вгледайте се в тези очи и си помислете внимателно дали да се съмнявате в тази статия...
"Не мисли извън кутията! Мисли, че изобщо няма кутия!" -Даниел Денев                       2012
Увеличаване
"Не мисли извън кутията! Мисли, че изобщо няма кутия!"
-Даниел Денев                  2012
Денев демонстрира ултра-суб-компактно оръжие за масово поразяване пред многомилионната си аудитория
Увеличаване
Денев демонстрира ултра-суб-компактно оръжие за масово поразяване пред многомилионната си аудитория


---------------------------------------------------------------------------
ДА НЕ ВЛИЗА НЕЗНАЕЩИЯТ ИНФОРМАТИКА!
---------------------------------------------------------------------------

Даниел Денев е личност с чар неописуем и принос (към всичко) безграничен.
Той създател е и президент на софтуерна водеща компания,
а пък в свободното си време - хакер-кибертерорист във всяка интернет кампания.
За Mr. X, водач на Анонимните, е често сочен,
а в работата с Power Point се води като най-точен.
Заклет във блек метъла от малък,
историята той мрази, със все учителя ѝ жалък.

Денев в пълния си блясък !
Увеличаване
Денев в пълния си блясък !


Съдържание

Биография

Съвсем, съвсем ранна история

Спекулации, свързани с Даниел Денев, датират от съвсем ранната история - от създаването на самия Свят (<-цъкни). Някой твърдят, че е присъствал ДОРИ на раждането на Лили Иванова. Други вярват, че е оказал основна роля в изграждането на Египетските пирамиди, ВЪПРЕКИ ЧЕ Чък Норис отрича всякаква помощ, било то от хора, богове, та дори и от Денев. Трети вярват, че отдавна изгубеният Родоски Колос бил кръстен Деневски Колос, но по-късно преименуван поради липса на авторски права. В крайна сметка, най-разпространеното вярване е, че Денев никога не е престъпвал прага на материалното пространство, каквото го познаваме ние, обикновените хора, до (гореспоменатата) 1894г., когато идва в Земното царство (потвърдено от Бойко Борисов) с цел да стартира кампания за изпращането на всички Циганчета-куриерчета (<-цъкни) в подземията на сина си Хадес (който по-късно дарява Д.Д. с внук, в когото още малко по-късно Д.Д. се преражда успешно използвайки Monster Reborn). Едно е сигурно обаче. Денев е изобретил гравитацията и радиацията, с което доста по-късно в световната история (~1969-1970) става известен на научните среди.

Въпреки свръхестествената си природа, Даниел Денев, както по-късно се оказва, бива подвластен на женски ласки, както личи от тази снимка

Детство

Даниел Денев, такъв какъвто е, е роден през 1894. Баща му е Шимшон Голдберг Шкрели Денев, евреин и издънка (буквално) на род Ротшилд. Като малък Шимшон е намерен в кошница по река Дунав, изоставен по течението, и е отгледан от българско семейство. Майката на Даниел, доскоро неизвестна, е Ферхунде, която по онова време е била е Главен Сортировач в Клошарово (<-цъкни). Самият Даниел е роден в хамбар във Витлеемово, Македония, откъдето произхожда и вярването на македонците, че Господ е българин.

От малък проявява заложби към култа към Щангра и приложна физика, но зарязва първото, след като става на дванадесет и открива свойствата на електролитите. На 10 години IQ-то му е 100; на 12 е 120, на 14 - 140 и така нататък, нараствайки линейно всяка година. Семейството забелязва изключителността на младия Даниел отрано и го мотивира допълнително с уроци по готварство и игра с барби, както и мятане на шурикен звезди по беззащитни проститутки (<-цъкни).

Щом навършва тринадесет, Даниел открива електрониката и се влюбва до уши в нея. Щом навършва шестнадесет, младият Денев напуска бащиния си дом и се отправя на път по стъпките на Никола "Теслàта", мафиот, сериен убиец и физик-мистик. Докато е във Франция, Даниел разбира че антиционистка фракция недолюбваща баща му е опожарила къщата на родителите му и че те са загинали. Компенсирайки загубата на семейството си с електронни схеми и микроконтролери, Денев се решава да работи неуморно, за да отмъсти... (вж. "Сенчести операции")

След години денонощен труд, Денев открива телепортацията и времевите скокове, и след още години в преминаване от едно измерение в друго, той решава, че е време да вземе света в свои ръце и сам да си позволи да порасте, и да излезе от фазата на Детството.....

Възход по време на Третия Райх

Денев хванат от папараци на лов за цигани
Увеличаване
Денев хванат от папараци на лов за цигани
Денев представя "стъргалката за цигани" преди да предаде третия райх
Увеличаване
Денев представя "стъргалката за цигани" преди да предаде третия райх

С идването на ХХ век идват и "златните години" на Денев. Той създава радиото, шипковия мармалад (независимо какво казват всички други), балистичните ракети и безжичните модеми. Още документи споменаващи Денев (които, въпреки трудоемкия превод от старобългарски, учените успяха да разчетат в навечерието на Войната) го свързват с откриването на формулата за бозата, но публикация във Византийски вестник опроверга това епохално научно откритие. Въпреки неопределения статут на патента на бозата, Денев печели вниманието на масоните, с които поддържа (изцяло платонична) връзка до края на XXв. От всичко това младият Денев натрупва няколко милиона златни швейцарски франка.

Преживява Първата Световна Война с помощта на малка част от тези средства, преструвайки се на късоглед дюстабанлия (от тогава носи очила). През 1930 разработва стригалка за цигани, изобретение, което се радва на небивала известност и дава идея на Хитлер за подобрена версия на Новия Световен Ред, уви, предизвиквайки Втората Световна Война. По време на войната работи заедно с "Онзи-който-не-бива-да-се-назовава" за създаването на ново устройство, т. нар. "стъргалка за цигани", вдъхновено от предишния му успех. Американците му плащат подкуп за да предаде Райха и Денев собственоръчно ръководи Операция Валкирия.

Обръщането на Източния Фронт и контраофанзивата на руснаците обаче променят нещата и Денев решава да избяга от Германия, за да не бъде съден за телепортиране и проституция! За съжаление последният му проект за термос с АБСОЛЮТНО безполезни жички не проработва и той е прострелян. Събужда се прероден в собствения си внук, т.е. пак себе си, но през 70-те, и то в Лясковец, България (до басейна). Милионите му са прибрани от масоните-антиционисти, тъй като той не успява да ги завещае на себе си навреме.

Има слухове, че Мао Дзедун е алтернативна самоличност на Денев, но те не са потвърдени.

Досег с Комуната

Денев изразява несъгласие да освободи 3690 американски заложници
Увеличаване
Денев изразява несъгласие да освободи 3690 американски заложници

Нямал е много от този, въпреки че е вярвал, че хората са равни. Също е вярвал, че е по-равен от останалите, а други (всички без неговото отрицателно IQ) не са толкова равни. Завърнал се в бъдещето и прероден в себе си, Денев отхвърля догмите на социализма, като смело не казва нищо и чака всичко да се оправи от само себе си. Отива на дълго пътешествие в чужди страни през 80-те; дали е създавал Анонимните или е помагал на Батман да се учи на фехтовка, никой не знае.
(Update: вж. Сенчести операции по-надолу)

През 2000-та година Денев продължава да работи за американците, за кратко ринейки терористи под прякора "Джак Бауер". Съвсем наскоро обаче изтече шокираща информация в WikiLeaks: През 90-те години Даниел Денев, или още познат като Осама Бил Денев, е взимал активно участие в множество атентати над USA през последните години. Със своята хайдутска дружина носеща звучното название "ДЮНА" (Джанъм, Юруш да Наковем Американците) той прекарва 17 години от своя живот, като е главен инициатор на атентата от 11 септември, 12 октомври и 31 август. Смята се, че ДЮНА са виновни и за атентата от 14 Април, но това са само спекулации отхвърлени нееднократно от Лидера. Връзки с Ал Кайда не липсват. След смъртта на Бин Ладен обаче Денев прекъсва терористическата си дейност като се отдава на учителство и по-мирни дейности. (УЖ)

Нова и най-нова история

След връщането си в България след падането на Берлинската стена, Денев става ръководна личност в държавата и основава собствена компания за софтуер. Тъй като бързо наваксва загубените си милиони с помощта на Бойко Борисов и приложения за управление на библиотеки, както и още балистични ракети, той решава да стане филантроп и да преподава на ученици (почти) безплатно.
В момента маестро Денев, както предпочита да бъде наричан, продължава да живее в Абсурдистан и прекарва всеки ден в борба със злото (бие се сас лошите).

Многократно е разследван от ЦРУ и Интерпол за престъпления срещу човечеството и вселената като цяло, но всички дела срещу него са били прекратени поради липса на доказателства. Успешно е осъден само веднъж през 2007 в Брюксел, но след 24-часово излежаване на доживотната си присъда, излиза доволен. (Дали от това, че е свободен, или от вечерта прекарана в затвора, не става ясно (if you know what I mean...))

Днешни дни

Денев в десетото измерение

Днес, Денев е общопризнат в целия свят, та и отвъд него, като в Европа (по свои собствени твърдения, естествено) влиза в TOP10 хора способни да работят с компютър (главно MS Paint и Powerpoint ... и spider solitaire, но не го бива да играе minesweeper). Със своя (не)забележителен интелект и знания по английски език през 2005г. работи като генерален директор на глобалния холдинг "ТП ПОРТЕЛУС" (който за жалост на милионите фенове around the world - фалира през 2010г). Воден от тъмни сили печели конкурса "Плагиат и главен преписвач на хилядолетието", връчен лично от Байрак Обрама заедно с ордена "Тотален бездарник" за несравнима некадърност и принос в издигането на идиотизма. Нещастен инцидент прекъсва връчването - Денев пропада в десетото измерение откъдето се измъква сам, хванат за очилата си. В последствие споделя, че там се е научил да програмира на C++ но по арабската система - дясно-ляво. Сорса, който написва за кафеварка е за съжаление напълно нечетим. По тази причина (както и някои незначителни Нобелови награди), Йода го обявява за осмото чудо на света и му подарява меча си.


UPDATE I

Преди броени часове, добре пазена тайна излезе наяве, разкриваща задкулисните игри на Д. Д., както и лесен начин за източване на държавната хазна.

Оказва се че "ТП ПОРТЕЛУС" е само дъщерна фирма на титана в информационните технологии - PhotonSoft Ltd (притежаван еднолично от Д. Д.), а слухът, че е фалирала, е единствено и само долна лъжа, разпространявана от масоните. Въпреки всички трудности обаче софтуерният разработчик, бивш офицер от запаса, т.е. Денев, продължава различни разработки като Хексагоналната къща, "безидейното шише с кабели", offroad автомобили и други проекти. Препитава се като учител с дългогодишен стаж: НВУ, Пловдивски Университет, Хогуортс и др. (неизвестни и може би несъществуващи).

Към настоящия 06.09.1969г. (поради съображения за сигурност) учителствува в ПМГ "Васил Друмев" като преподавател по "Човекът и природата". Практикува различни хобита като например да бъде нинджа, да ходи на лов (главно за цигани), да обсъжда другите учители ((главно по история, информатика и физика... и математика).. и български) и може би любимото му - да разработва иновативни идеи за плазмени двигатели за NASA. Със скромната си заплата (от 69.99 $/месец) обаче, се оказва трудоемко да се залови с толкова големи проекти, затова се задоволява с микроконтролери отпуснати му от училище, БЕЗПЛАТНО. И с О.М.И.Р. - също безплатно...  :D


UPDATE II

По последна информация, Д.Д. е забелязан в Горите на Картала носещ арбалет, което може да значи единствено, че отново е тръгнал на лов. След уволняването му от ПМГ"Васил Друмев", инженерният гений-феномен Даниел Денев, започна да търси себе си в Google, както и в други призвания като нинджа-порноактьор, тракторист-комбайнер и много други. Има спекулации, че се е завърнал към сводническата дейност (виж беззащитни проститутки), но досиетата за това (по известни като Досиетата ХXX) са строго засекретени!

По настоящем, Денев активно губи времето си като поддържа учителска дейност в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" УС Горна Оряховица. По непотвърдени данни, в М.В.Ломоносов върлува грип, чиито симптоми са промити мозъци и масово затъпяване както на ученици, така и на преподаватели, така че екипът ни ви съветва да избягвате близост със заразени индивиди. При неизбежна среща с такива - използвайте СВЕТЛИНА или в краен случай колове, намазани с вазелин. Има информация, че болните реагират на пикантна лютеница "Тодорка", но тя е, естествено, непотвърдена. Повече информация очаквайте в идните дни.

Ломоносов, УС

В наши дни, може би точно в момента на писане на тази статия, Денев, като преподавател в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" УС, гр. Горна Оряховица, отново учи децата на мистицизъм и езотерични науки (дори и да не го пише в трудовата му книжка). Там, той среща и започва да обучава прочутия киберпрестъпник и фармацист, Боби Тсунами. Тъй като опитите му да създаде още един клуб по роботика завършиха с трансформацията на една част от учениците в киборги, както и с възникването на неизвестния досега щам на грип (вж. по-горе), Д.Д. решава да усъвършенства личната си машина на времето, която използва още от петнайсетгодишна възраст, и да я патентова, за да възстанови богатството си отново (вж. Сенчести операции).

За да изпробва прототипа на новата си машина, Денев се връща обратно в 1939 г. в Манхатън, където води конференция на Великите Умове, и създава атомните бомби за САЩ, за да могат те да изтрепят японците. Докато е там, Д.Д. обменя идеи с колегите евреи Айнщайн и Зигмунд Фройд, като първият краде и неговите патенти, а последният проявява почти патологичен интерес към майката на Денев.

Фундаментална грешка в сорс кодовете за ъпдейтнатата машина обаче провалят намеренията на Денев да се върне обратно в собственото си време и вместо това той бива запратен в 11-тото измерение, което е като хардкор версия на десетото. За беда, Денев си забравя очилата преди да тръгне, затова не може да приложи същия метод за излизане както миналия път (вж. Днешни дни по-нагоре) и остава заточен там, докато не отстрани проблема в машината си.

С пропаднали планове, но несломен дух, Денев днес обмисля дали да не използва "учениците" си (вече киборги), за да анексира Швейцария.

Сенчести операции

Наскоро осъществено (и впоследствие засекретено от ЦРУ) палеонтологическо проучване ни разкрива досега неизвестните тайни на Д.Д. по време на привидното му отсътвие през 80-те години. Сведенията сочат, че Д.Д. е поел на изотк към Азия и е станал ученик на Буда. Уви, вместо "ЗЕН" той чува "ЙЕН", и така бива воден от несломима алчност и до ден днешен.

Основава Анонимните (Алкохолици). Съден е за телепортация; тъй като не се явява в съда, делото е спечелено служебно от прокуратурата с резултат 3-0. Масоните прибират всичките му пари, като използват множество подставени фирмички и частни строители предприемачи, които впоследствие превеждат парите в секретни швейцарски сметки. Следите им се губят там.

Няколко месеца по-късно в непалски мотел е бил забелязан човек със сходно на Денев лице и телосложение. Въпреки че не е потвърдено, ние сме почти сигурни, че това е бил самият той, вече на мисия да отмъсти за семейството си. Забелязан е веднъж в Сингапур и два пъти в Манила (Филипините). "Служител" в манилски публичен дом описва сходен с Денев човек с изключително агресивно поведение и вендета в очите си.

Около 2008-а Денев става актьор в (порно)филми, в които за негово голямо удоволствие той е приемащият партньор.

Папараци са заснели отряда от наемници на Денев в действие
Увеличаване
Папараци са заснели отряда от наемници на Денев в действие

Денев често праща своите колежки(наемници) да обикалят с джип Mercedes-AMG G 65 с цел рекет , джипът е ремапнат и тунингован от него (Надвишава 900 коня)


Т.нар. "терористични" операции на Денев срещу САЩ също могат да бъдат зачислени като "сенчести", но тях ги обсъдихме вече. (вж.: Досег с Комуната, Нова и най-нова история, О.М.И.Р.)

Медийни Изяви

(.gif) "Да превземем вселената? Ха, естествено, че можем!"
Увеличаване
(.gif) "Да превземем вселената? Ха, естествено, че можем!"
Денев подготвящ се да влезе на ринга
Увеличаване
Денев подготвящ се да влезе на ринга

Даниел Денев е добре известен на световните медии. Със своята изключителна точност и порядъчност той привлича вниманието на световно известни имена като Евроком (Царевец) и... ами, всъщност само техния... (горките!) Участвал е не в едно или две сериозни интервюта, а в ЦЕЛИ 0!
Очаквайте експлозивно излъчване на наскоро взето с Д.Д. интервю от БНТ1 идната седмица (може да бъде отложено поради технически проблеми със шишето с кабели...)

Филмова Кариера

Участвал в множество блокбъстъри, взимайки главните роли в Twilight (Здрач), Vampire Diaries и множество други. Получавал е и по-незначителни роли в началото на своята кариера като канибал (Saw 1-8) и садистичен циганоубиец (множество научнопопулярни филми). По-известен в кино средите е под псевдонима "Sladkoto_muci_<3_u" или "koteto_sladkotyYyYy_C$1.6".

Спортна Кариера

С нарастващия каприз на Холивуд, Денев реши че ще отключи бойните си умения, които досега пазеше за себе си, понеже беше далечен внук на Брус Лий, Чък Норис, Арнолд Шварцвенегер и Джаки Чан от времето, когато Хитлер експирементираше с тяхното ДНК и му го имплантира. Д.Д., както е показано на снимката, реши междувременно да се занимава със спорт, докато снимаше филми, и избра ММА. Той беше феноменален - от 10 професионални мача имаше 69 победи, 6.9 равенства и 0.0069 загуби. След като не останаха здрави спортисти, практикуващи този спорт, Денев се отказа, като по-късно реши, че трябва да предаде знанията си и стана боксов треньор и за 5 години тренира националната надежда по бокс Кубрат Пулев - Кобрата. След като се скарва с Кобрата, Денев напуска спортния бизнес. Изчезва от окото на медиите за известно време; дирята от мъртви папараци може да е била оставена от кого ли не.

Клуб по роботика

МОТО: "Think out of the box!"
"Да си навреш главата във варел е позволено, само глей да не е в кутия."

По времето си в ПМТ "Васил Друмев", гр. Велико Търново, осъществявайки сътрудничество с обещаващи млади велики умове като О.М.И.Р., "момчето от географията", "момичето от 11в... оф, от 10г беше..." (нали?) и Ерик Евърхард (http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Everhard) (но той не е постоянен, а на щат), Даниел Денев стартира проект, в който се творят иновативни разработки (основно за Apple и "Рудозем Холдинг ЕАД"). Участвали в "състезанието", четиримата (по известни като Fantastic Four или Големите глави a.к.а. ТЕФАЛ "Ти мислиш за всичко") придобиха достатъчно смелост, за да изпробват още по-безполезни и непрактични парчета дърво, метал и пластмаса. Ето и някои от техните главозамайващи проекти:

Хексагонална Къща а.к.а. Кафезът за птици

Парчета дърво, полимеризирани с кабели и пластмасови фигурки на BEN10
Увеличаване
Парчета дърво, полимеризирани с кабели и пластмасови фигурки на BEN10

Тази скупщина от ненужни вещи наскоро спечели награда за най-неиновативен дизайн за всички времена. Със своята причудлива до изумление форма, постройката въплъщава дългогодишен труд и усилия в измислянето на най-непрактичното и злеизглеждащо нещо в архитектурата. Самият Денев твърди, че софтуерът на "умната сграда" е писан на множество езици като само малка част от тях са Джава, LISP, Пролог и други, повечето от които написани от О.М.И.Р. (<-цъкни) Програмите на Shit-плюс-плюс Денев приписва на себе си.

Шишето с кабелите

Друго основно творение на клуба по роботика е безидейното парче пластмаса овързано с 2 жици и толкова... Това изобретение се предполага да може да манипулира директно проходи между времево-пространствените измерения. Наливането на вода в шишето отваря портал, а обмазването му с шипков мармалад затваря портал. Творението е изключително опасно обаче, защото заместването на водата с компот от сливи би могло да разруши Вселената.
Снимков материал се очаква в най-скоро време

Offroad Джип

creepy ;s
Увеличаване
creepy ;s

Или по-известно като "джипчето на О.М.И.Р." представлява съвкупност от грубо наблъскани платки в корпуса на готов-изработен модел на количка с дистанционно (за която О.М.И.Р. взима всичкия credit). Офроуд способностите на джипчето не са много сигурни, а целта му е неясна. Идеята вероятно е открадната от Калафдуте: Блек Копс, в чието разработване Денев има голямо участие, следователно джипчето вероятно се предполага да експлодира.

No name

Нещото представлява 3 свързани, предполага се готови, платки накачени на микрофон. Така нареченото устройство има огромния потенциал да запомня до 3 звука в паметта си с дължина не повече от 2 секунди.
Има спекулации, че групата работи по удължаване времето за запомняне на псувни с феноменалните 0,3 секунди повече! Целта на това чудо на техниката обаче остава забулена в тайни, добре пазени от специално назначените гардове на чело с Цар Киро и Марио Бронза (наскоро отвлечен).
Снимков материал се очаква в най-скоро време
Update: Снимките бяха снети от интернет поради порнографско съдържание.

Кариера като хакер

Денев прониква в базата данни на NASA използвайки метода SQL Injection

Денев, както вече споменахме, е световноизвестен хакер-кибертерорист, който неведнъж е споменавал, че има на разположение цялата сила на Анонимните. В технологичните среди той е известен под прозвищата Cyberneticgod, StrongMind и Mr. X (ако наистина е основател и шеф на Анонимните). На личния си хакерски сайт (http://www.strongmind.webs.com) (update: жив линк по-долу в статията) Денев разкрива част от информацията за себе си.
По негови собствени думи, той разполага с "екип от тигри-хакери", готови винаги да потъпкват тиранията и да хакват банки за лична облага, и се самоопределя за "бяла шапка", което на хакерски жаргон означава член на "Ку-клукс-клан". Като имаме предвид отношенията му към циганите и афроамериканците, тази теория изглежда популярна. Денев също така прониква в базата данни на NASA използвайки метода SQL Injection.

Връзка с Бог

Денев, по свои собствени думи, е бил изпратен на земята лично от Господ с мисия.

"И рече Господ на StrongMind: Ти си твърде добър за Рая и твърде зъл за ада... Осъждам те да се чувстваш като Бог на КиберСвета, но да живееш като човек на Земята."
"И отвърна StrongMind на Бог: Ти си Бог само когато някой си го спомня. Хората не са вечни, но споменът в сърцето живее вечно.
    Благодаря ти, Господи! Да си човек е повече от това да бъдеш Бог."

Преводът може и да се разминава с оригиналния смисъл. Ако искате да се пробвате (и да си поразвалите английския), влезте на страницата му с философските размишления (http://strongmind.webs.com/goodvsevil.htm)...

Update: 2019 година е и тъга обгръща света. Линкът към сайта на Д. Д. е мъртъв! О времена, о нрави! НО не се бойте, имаме алтернативи: цъкни тук (https://web.archive.org/web/20090601140740/http://strongmind.webs.com/goodvsevil.htm) за архивирана версия. Има и блогспот който не е толкова як, цък (https://strongmindblog.blogspot.com/).


За връзка с Господ, или още по-добре - за връзка с Денев, успяхме да извлечем информация за една от многобройните социални мрежи, в които Д.Д. има акаунт.
ICQ номер: 283242633
достоверен източник (https://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=138526) Сигурно има и фейсбук, ама недейте да го тролите pls.


#email: preshlen3@abv.bg
#UNDER CONSTRUCTION, предполагам, от 6-7 години насам... 
#Any similarity or conformity to reality is coincidental.
#All Rights reserved. Any unauthorised changes will affect your health - mainly your brain activity (or the lack of it).
#Ако сте стигнали до тук - евала!


//last minor update 12.04.2020 14:54(the legend never dies) //Куцо Магаре //photoshopchetata ot 04.06.2021 01:50 (A Legend Reborn) //Sliven_mi_vikat

Лични инструменти