Беларус

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Беларус е малка процъфтяваща и много мила и симпатична страна, известна най-вече с неизвестността си.

Съдържание

История

След като СССР се разпада, Беларус получава политическа независимост. Но не и алкохолна. Тази ситуация се запазва с прогресиращи темпове до наши дни.

Етнически състав

20% местни улични алкохолици; 40% панелки; 40% хладилници;

Политика

Единственият известен политик е Александър Лукашенка, който е известен с изобретяването на беларуския език, подписването си по документи на силно развален руски като: Аляксандр Рыгарэвичь Лукашэнко. Самото правилно произношение на името му е пълна мистерия. Най-успешните му ходове са спечелването на председателско място в местен совхоз през 1974, държано до 1986, спирането на правото на международни пътувания на населението от улични алкохолици, спирането на Фейсбука и Zwitterа на цял Беларус и улавянето на по-голям сом от този на самия Путкин.

Местни особености

Беларус е страната с най-голяма площ блата и тресавища на глава на населението, най-голям брой комари на глава на населението, най-голямо количество изпит алкохол, като най-интересен е фактът, че палмата на първенството е тяхна от 1266 насам. Освен това, Беларус е единствената страна с мнозинство на панелките и хладилниците за сметка на туземното население, а също така е единствената страна не само в Европа, а и със сигурност в цялата вселена, чийто президент живее на село и отива на работа с електричката от Бабруйиjiïськ за Минськ. Най-известна обаче необятната беларуска страна е с факта, че над 350% от населението й са алкохолици (данните минават 100-те процента по очевидна причина - и самите статистици са пияни като керпедени).

Религия и култура

Населението на Беларус са изключително религиозни хора. Причината се корени във факта, че официалната религия е спиритизъм, чийто официален основател е Алкохолий Спиртич. Това е причината за почитта към него по тези земи. Ръководен кодекс е Бабруйското кредо:

Бабруйско кредо

Всеки истински спиритист почита нашият единствен учител - Алкохолий Спиртич. В Негова слава е първата глътка алкохол за деня. Уважавай всекиго и изисквай уважение, независимо колко си спиртосан. Помагай в борбата с демографсия срив с любов. Споделяй водката си с нямащия и трезвения. У ще пребъде Беларус в грядущето! Амин!!!

Организация и структура на религиозния живот

Главна причина за популярността на спиритизма в Беларус е в изключителната простота в проявите на религията. Сутрин, с пукването на зората, започва общонароден спиритичен сеанс. При големи празници тези сеанси може да продължат със седмици и да завършат с умиротворяване от полицията и настаняване в изтрезвителя. За разлика от други места, в изтрезвителите в Беларус настанените не изтрезняват, а биват донапити, за да се успокоят. Това понякога довежда до ненавременен край на живота на настанения.

Местни забележителности

Най-голямата забележителност в центъра на всяко едно истинско беларуско село или град е комплекса от паметници на Алкохолий Спиртич. Без неговата светла помощ, Беларус би била просто едно малко петно на картата, за което всички щяха да мислят, че има различно име заради печатна грешка на съставителя на картата. Други големи забележителности са лицензните водкопроводни инсталации, които за този вид услуга за транспорт на продукти е най-гъстата и най-качествена в света. Така също не бива за нищо на света да изтървате местните кръчми, в които като попиташ за чаша вода, ти връчват пълна чаша с водка, както и огромните стада хладилници и панелки, които очевидно се разбират добре с хората и имат всички сигурни признаци, че са напълно опитомени. Като цяло, Беларус е рай за любителите на блатния футбол, като се вземе под внимание, че около 85% от страната са идеални за практикуване на този спорт. Другите 15% са ареал на панелките, аборигенното население от улични алкохолици и разбира се, хладилниците. Е, ако имате интереси, свързани с блатния футбол, алкохола и напълно безплатния аграрен труд, Беларуския край е вашият рай! Наздраве и успех!

Лични инструменти