БСП

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Бесни 
Страшни  
Пенсии

-БиеСиПие !!!! - вика настървена пенсионерка, размахваща червено знаменце с роза в зората на промените а до нея друга реве като бизон КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИИ (https://www.youtube.com/watch?v=qJYQ9VqPRT0)


БСП е съкращение-акроним на "БСП - червени боклуци". Става въпрос за Боклуко-Събирателен Пункт за Червени Боклуци и Отпадъци - Цветни метали, Велпапе и Капачки ЕООД. Основен таргет за клиенти е съсловието на пенсионерите.

Фирмата наскоро чества своя 120-годишен юбилей, като в историята си на два пъти е била пред фалит.

Основна цел на дневен ред е създаването на сектор Билки - изкупуване на изсушена лайка и кестени. Приходите ще отидат за кампания срещу Слави Трифонов.

Съдържание

Платени драскачи

Комунист развращава младежта
Увеличаване
Комунист развращава младежта
- Не съм комунист, но...
- Не харесвам Парванов, обаче...
- Сергей е мазен гей, обаче ... в случая е прав.

Извод: платените драскачи не харесват лидерите на БСП и не са комунисти. Обаче са драскачи.

Местоположение

Позитано 20 и Дондуков 2.

Смени

Опитвйки се да създават впечатление, че БСП ще мине 3% бариера на изборите, от Позитано минават на режим смени (с нощна).

Абсолютен спам

Директивата на БСП гласи: всяка тема да се оспами.

Сексизъм

Освен когато се занимават с интриги, платените драскачи успяват по всяко време да се похвалят със сексизма си. Платените драскачки също обичат да унижават себе си и жените въобще. Често за да постигнат това те прибягват до имената на големи феминистки и социалистки.

Колосален спам

Не след дълго целта на драскачите е постигната - всяко местенце в нета е запълнено догоре с тъпотиите им, те биват пускани дори в медиите като статии (например дневник) с което БСП постига заветната си цел - колосално затъпяване на нацията, освинване на текстуалното пространство, въобще свинщина като цяло и кочина - естественият хабитат на биесиепарите. Това е постигнато от БСП с дългомесечен труд, като целта разбира се е затъпяване на нацията (по собствен модел) и постигане на икономика на (не)знанието (една от прерогативите на Гоце) или с други думи "Тъпотията на БСП е майка и баща на мизерията", тъй като от БСП са щастливи само когато има Виденова зима. Постепенно стават все по-амбициозни и успешни в тези си начинания, виж по-долу програмата им за 2013 година.

Адмириран от БСП

Чест, която не искате да ви се полага.

Лайномети

Като цяло това е основното съоражение, занимание и т.н. на БСП и неговите агенти. Цел - да няма пропуснато място в нета или по възможност реала... което да не оплескат. Това е тяхна и основна цел, да омаскарят всичко, в това си усърдие са доста способни, очевидно навлизайки с лайномети в територии, които изобщо не са им присъщи и където не са желани.

(НЕ)известни членове

Гей Станишев - духовен (да не се бърка с духане) лидер на организацията. Познат с многото си прякори като Хамстера, Лалугера, Суриката, Швестера, Съветския гей и др. Известен с палавия си поглед и закачките с членовете на младежкото БСП от мъжки пол. Също така и първият мъж в света успешно родил дъщеря (историята познава турски султани, раждали деца, но само момчета - понеже абортирали дъщерите си поради политически причини).

Гоце - Познат още като goatse, 3пера, бракониера. Понастоящем главнокомандващ българската армия поради заслугите си като снайперист. Обича да отстрелва застрашени видове, както и ученички, макар последните понякога да му навличат проблеми. Истинският водач на организацията. Спокоен и уравновесен, поне докато не стане въпрос за апартаментите му.

Пикаещият във фонтани - Познат и като Запалката. Обича да пикае във фонтани. Отказал цигарите след загубата на последните парламентарни избори, поради нелеп инцидент. Облекчавайки се във фонтана пред президентството, решава да запали цигара, без да съобрази че заради изборния провал, пикае газ. Последвалият взрив го запраща право в Казиното на Шератон, където Петков помита два бара с алкохол и се изпърдява звучно на рулетката.

Р.Овч. познат като Овчата Глава. Понякога забелязван с обелки от домати по устните - същите домати, които Путкин е ял предния ден. Скучен тъпак.

Путаки Стоилов - член в сянка, твърди се че разработва планове за превземане на света.

Дъра Бърева - най-сексапилният член на БСП. Мис журналист'78, '79, '81 , '83, '84, '85, '86, '87, '88, '89 и така нататък.

Азер Меликов - тайно финансира Нова Морда. Набеждаван за гей-любовник на СерГей, но това на практика са безпочвени инсинуации. Всъщност, Азер люто ненавижда СерГей, защото последният за разлика от Азер, успява да забременее от доста по-малко опити.

Антон Кутев - врагът с партиен билет, незабавно изключен от партията след потресаващото му признание, че социализма е като СПИН-а и се предава по генетичени или полов път. Верен на себе си Кутев всяка седмица сняся вътрешно инфо от централата на партията като ехидно злепоставя колегите си и нейни членове, за съжаление всичко се оказва вярно, като например, че работят като писачи в интернет (виж Платени драскачи).

Програма на партията за 2013

За 2013 БСП предвижда (да постави) край на света, понеже дълбоко вярват в предсказания, особено това на маите. Истината е, че тяхно гуру е Ванга, и те са толкова дълбоки нейни фенове, че са подвели Путкин да й вярва, което има своите безсъмнение последствия. Пристъпват към своя план с камбоджански инициативи на територията на Абсурдистан.

В същото време състоянието на членовете на партията от психиатрична гледна точка е трудно определимо. Объркване, нестабилна представа за себе си се примесват с пароксистични прояви, пенсионерска завист и желание за борба с извънземни. Не харесват САЩ, но му вменяват вина, че не ги е отървал от падането на метеорит в Русия.

Бъдещо развитие

Надеждите на всички, свързани с тоя род партия, е най-накрая боклуците да отидат на сметището.

Виж още

Лични инструменти