Нова Морда

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Нова Морда е полу-легална полу-секретна организация.


История

Историята на групировката не е добре известна, вероятно е създадена от илюминатите, които обичат да си правят секретни организации. Официално създателите се водят Трактор Колхозников и Пионер Комсомолов, но е публична тайна, че това са поставени лица. Вероятно зад всичко това стои неизвестен андроид на Кибертрон или Велислава Дърева. Повечето членове са комунисти и се борят срещу Иван Костов, ЦРУ и сивите извънземни.


В светлината на прожекторите

Допреди броени седмици, организацията оперираше в пълна тайна и конспирация, правеща секретни планове да удари в сърцето империалистическия европейски съюз с гугъл бомба с 50 килотона ракиен еквивалент. Надигането на Костов и чуродейците, както и опасността те отново да завземат държавата, накараха организацията да излезе в публичното пространство. Всичко е обмислено добре: след поредица от дръзки удари върху автоматите за разваляне на дребни пари по империалистките европейски улици, както и проклетите европейски вендинг-машини за кафе и вафли, организацията набира достатъчно средства за да развие широка пропагандна кампания. В нея се разяснява как Иван Костов ще заграби пенсиите на активните борци срещу фашизма и ще открадне близалките на всички членове на Българска Социалистическа Младеж. Те обаче дори не предполагат за другите подмолни планове на Костов - например да вкара Сергей Станишев в Сливенския затвор и да го обрече на доживотно мрачно безебие.

Пропаганден материал на организацията Нова Морда
Увеличаване
Пропаганден материал на организацията Нова Морда

Кампанията е лъскава и безумно скъпа. За уеб пропагандата, спама и BlackHat SEO кампаниите е нает самият ЦветанПоща - световно-известният млад софтуерен вундеркинд-милиардер, хакер, разработил фамозната Цоник ОС. Като ПР специалист и главен директор на пропагандният отдел е нает Апостол Апостолов. Говори се че двамата са подписали за седемцифрена сума.

Реакции

Реакцията на чуродейците и други заклети врагове на комунистите, не закъснява. Сайтът на Нова Морда бива съборен за няколко часа чрез DDoS (Distributed Denial of Shits) атака: огромна маса чуродейци отрязват достъпа до органична тор за фотосинтезиращите елементи на Кибертрон сървърите хостващи сайта. Така Цоник ОС -а се срива. Макар че последното не е сигурно - възможно е просто Велислава Дърева да е имала запек. Като цяло реакциите на повечето абсурдистанци варират от леко негативни до силно негативни:

" Само да разбера коя комунистическа славянска свиня е сътворила това, ще й пръсна гъза с компресор, ще я нарешетя с цял пълнител и ще й счупя кофата! " - Андроидът Атила в едно от кратките му периодични изваждания от криогенното поле за животоподържащ windows update.

Лични инструменти