Chervarium

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Следствен материал - субектът обмисля нов сценарий
Увеличаване
Следствен материал - субектът обмисля нов сценарий


А.Б., (печално) известен като chervarium, е български луд и зъл гений, режисьор на тежки и извратени порно филми на селска тематика.

Съдържание

Произход

Официално е роден в град Ямбол, но това е само защото народът не би могъл да възприеме истината. Тук описаната информация е строго секретна и се препоръчва да се самоубиете, след като я прочетете (а още по-добре - преди това).

Всъщност той е незаконния син на Дяволa от Ламята Спаска, резултат от един тежък запой с греяна ракия, мента, газ, спирт за горене, и други подобни алкохоли. Подробности от акта не са известни, освен че трусовете от него довели до няколко земетресения и отравяне на няколко ниви. След раждането си бил открит от нормално човешко семейство и отгледан от него.

Ранни години

Били изпълнени с всякакви зулуми, като взривяване на бюра, пейки и каквото друго се намери, правене на оръжия за масово унищожение и пиене на всичко, по-силно от боза.

Настояще

В момента субектът живее в тайна квартира в София с Васил Колев и Desync и участва в разработката на ново оръжие за масово унищожение. Няколко от свързаните му с това разработки са гумен задник, 100MT бомба, както и порнофилм в селска атмосфера, от чиито сценарий няколко човека са получили удар.

Също така практикува в Cicko академията под псевдонима Цицораст Големогърдов, проф. д.а.н..

Творчество

Книги

  • Сатанален секс и приложението му в процеса на обучение в прогимназиите - съвместно изследване с департамента за чуждоезическо обучение на , ISBN 6666666666
  • Ялови вещици и възможностите за сатанално осеменяване, ISBN 99999999999
  • Приложна педофилия. Разсъждения над мъдростта на древните. Статистически анал-лиз на експерименталните данни, ISBN 666999666

Филми

  • Conan the Agrarian, режисьорският му дебют, филм на аргарно-военна-порно тематика.
  • Конан Железния гъз, новите проключения на Конан Аграрина.
  • На село, порнофилм в процес на набиране на актьори.


В кабинета на д-р Chervarium

Преди операция
Увеличаване
Преди операция
По време на операция
Увеличаване
По време на операция

Easter bunnies

Преди
Увеличаване
Преди
След
Увеличаване
След

Преди
Увеличаване
Преди
След
Увеличаване
След
Лични инструменти