Чинчила

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Четириног автоматон, разработен от корпорация Кибертрон, задвижен от най-ново поколение изкуствен интелект.

Свръхфината, разработена до ниво на изкуство, архитектура на хардуера му позволява да трансформира минимален обем храна в максимален обем изпражнения, което до ден днешен хвърля злите учени в удивление.

Когато са пуснати извън клетките си, чинчилите обикновено се релокализират зад перални и под дивани, отказвайки упорито да излязат от там. Най-печеливши от това са стопаните им.

Все още в научните среди не е отговорено на въпроса защо около клетките на чинчилите има толкова много експулсирана гастроинтестинална отпадъчна биомаса. Наблюденията разкриват, че тя се появява спонтанно и се увеличава в геометрична прогресия в часовете между 22:00 и 06:00. Учените не могат да дадат хипотеза и за това защо фекалии се появяват на необичайни места - легла, балкони, маси, полилеи кутии за прахосмукачки, панталони, саксии, калъфки на възглавници, чекмеджета, дори в съседните помещения.

Въпреки това чинчилите не обичат да бъдат държани в ръце, ядат нокти и кожата около тях, гризат конспекти, учебници, папки с важна документация, тръби на парна, козметика, шивашки принадлежности, растения(имат афинитет към драцени) крака на дивани и крака на стопани.

Лични инструменти