Селскио mall

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Известен още като sky city, синята кутия и селския мол. Най-честите посетители там са всички селски гъзари от квартала на бедните(жк Дружба, Балище), Бейрут и Гео Милев. Много често се пълни и с МеНеДета и гейове, поради близостта си до Националното Училище за Танцово Изкуство(НУТИ). Постоянно има концерти на Лили Иванова.

Селскио mall. Трабанта най - вдясно се разиграва в новогодишна томбола
Увеличаване
Селскио mall. Трабанта най - вдясно се разиграва в новогодишна томбола
Селскио mall от вътре
Увеличаване
Селскио mall от вътре


Съдържание

Атракциони, персонал и собственици

Отворени за посещение са следните места: "Техномаркет", пицария уго, компютри където децата да играят Кънтъра, супермагазин Фантастико, 5 - 6 фьешън бутика и две заведения от веригата Megaextreme.

Персоналът е съставен от МеНеДета, Гъзари, сотери, чистачки от фирма "Василка", амбулантни търговци и Дикембе Мутомбо, който върти пици и заирски специалитети в пицария уго. В заведенията от веригата Megaextreme служат много Megaинструктори, които инструктират хората как да играят билярд и джаги, и също така изхвърлят пепелниците.

Съдружници в стопанисването са масоните, Сотир, извънземните и SuperGospod.

Подземен свят и потайности

В Селскио mall се навъртат доста дилъри на наркотици и "орифлейм", както и крадци, наркомани и пияници. Също така и турци и гръци(ИЧС се намира точно срещу Селскио mall). Достатъчно е да се прокара пръст върху казанчетата на тоалетните, за да се получат Амфетамини, стигащи за един човек. Обикновените металисти и мъжки индивиди избягват да ходят там, защото бирата струва 2лв, а билярда е по 9лв на час. Да не говорим, че джагите са по левче за 10 топчета(на кръвчица да им станат тия пари).

Музиката която се чува там

В "Техномаркет" се слуша пънк и чалга, заради персоналът там, който е съставен предимно от такива индивиди. В заведенията от веригата Megaextreme дъни яко ъндърграунд джаз и хаус, защото според последните проучвания тези два стила стимулират МеНеДетата и гъзарите да цъкат боулинг. У Селскио mall като цяло се слуша предимно Лили Иванова(както казах тя изнася концерти там постоянно).

Какъв е този глас от преизподнята??!

-комшия на Селскио mall, събуден от воплите на Лили Иванова, по време на неин концерт

Полезен съвет

Ако сте хейтър, кораджия, металист, пънкар, габер, скинар, хулиган или просто ОМИ... НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Поради високите цени там не става за Алкохолни приключения. Виж още Пияни нацисти

Приятели:

  • Махмуд Ахмадинеджад
  • Бойко Борисов - нашият лЮбим премиер - според записки на СУПЕРГОСПОД е помогнал на ББ да се издигне до премиер ...
  • Икебаната
  • Кибертрон
  • Извънземните
  • Хрушчов
  • Сталин
  • Ленин
  • Путин - (много добри приятели)
Лични инструменти