СПСЗАФМИ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съюз на Пияните Студентите Заседнали в Асансьора на ФМИ-Пловдив

Известна е странна група пияни студенти прекарващи по-голямата част от своя студентски живот заседнали в асансьора повръщайки и ругаеки, която след експертната проверка на професорите от института по Шопска салата, домашна ракия и Чака-Рака са установили, че са били злокобно примамени от Рогатия. Само група млади предварително обучени нинджи джадаи (поколнонници на Луникс)са успяли да се измъкнат, тъй като са си носили джобен ъглошлайф тип ключодържател - задължителна джобна принадлежност на всеки лунатик.

Ако се притеснявате да не попаднете в желязната усмивка, просто потърсете Ники Вълчанов и не се доверявайте на никой особенно на хора продали се на Рогатия. Ники Вълчанов е изтъкнат master джедай можещ да опука 4 литра ракия с 1 кг. дроб сърма за мезе и след това да изкачи стълбите до 5-тия етаж на ФМИ-Пловдив използвайки метода на най-малките квадрати и оптимизирани пътища в граф, като главата му се върти по Хамилтонови цикли.

МНОГО ВАЖНО е също да се пазите от маскираният като пиколо Найден Гочев, който любезно Ви подава листовка с рекламен надпис: "Добре дошли в света на Джава, приятно пътуване". Ако го срещнете пийте зелева чорба и бягайте по стълбите.

Понякога студентите навестява учителя на Найден Гочев - мастър Николай Манчев и им подава компресирана храна и Луникс дистрибуции през процепа в асансьорната шахта.

Лични инструменти