Рабин

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 20:13, 12 сеп 2020
Stewie (Беседа | приноси)
Личен живот
← Go to previous diff
Версия от 20:41, 12 сеп 2020
Choko (Беседа | приноси)
Личен живот
Go to next diff →
Ред 22: Ред 22:
== Личен живот == == Личен живот ==
-По непотвърдени данни Рабин , [[Сотир|Сотир]] и мистериозен музикален гуру подвизаващ се под имената stewiе или nikdotnet са тайни любовници зад гърба на [[Ахмед Мерчев|Ахмед Мерчев]], който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин в областта на [[Чуркосмук|чуркосмученето]] и би могло да доведе до тежки последици. Тримата са известни с бурните си гей оргии с негри.+По непотвърдени данни Рабин , [[Сотир|Сотир]] и мистериозен гангстер от Комптън подвизаващ се под имената stewiе или nikdotnet са тайни любовници зад гърба на [[Ахмед Мерчев|Ахмед Мерчев]], който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин в областта на [[Чуркосмук|чуркосмученето]] и би могло да доведе до тежки последици. Тримата са известни с бурните си гей оргии с негри.

Версия от 20:41, 12 сеп 2020

Съдържание

Общи характеристики

Рабин е всемогъщо форумно божество и изявлен хомосексуалист от породата на дребните педераси. Някои учени го оприличават на трол, но историята показва, че той е нещо много повече от това. Има сведения, че е представител и на Българската Камара на Чичаците.

Началото

След нерегламентиран полов акт между Тъмните сили и пиян тираджия в северозападна България през далечната 1965-а година по черешово време се появява на бял свят форумното божество Рабин. Преди появата на първият интернет той е само представител на породата на дребните педераси, но след това той отприщва истинската му сила заложена в ДНК-то на Тъмните сили.

Хабитат

До ден днешен обитава необятните кърове на северозапада. Рабин може да бъде намерен и в необятното интернет пространство на следните адреси :

Свободен форум за програмисти (https://bgdev-free.asm32.info/!userinfo/Rabin)

Цензуриран форум за програмисти (https://forums.bgdev.org/index.php?showuser=14168)

Форум за обикновени педераси (http://clubs.dir.bg/userposts.php?Cat=8&User=rabin&usid=186202)

Интереси

Прехранва се като пише Hello World на Джава, разработва тайно адронен колайдер за чуркосмучене в колаборация с Тъмните сили и Светлин Наков. В свободното си време сглобява и бенчмарква рециклирани изключително бързи компютри докато гледа клипове в youtube. Също кара джип без климатик по офроуд пътища заедно с любовникът си Сотир.

Особености

Рабин винаги е прав за абсолютно всичко във вселената. Всички научни факти, доказателства и опити за опровергаване на неговата вселенска правота биват жестоко наказвани. Някои учени го сравняват с Чък Норис.

Личен живот

По непотвърдени данни Рабин , Сотир и мистериозен гангстер от Комптън подвизаващ се под имената stewiе или nikdotnet са тайни любовници зад гърба на Ахмед Мерчев, който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин в областта на чуркосмученето и би могло да доведе до тежки последици. Тримата са известни с бурните си гей оргии с негри.

Лични инструменти