Прабългари

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Свързващото звено между прабългари и тамплиери е хименно френологията.

Прабългарите са първите специалисти във френологията, и пряката видимост на черепа на събеседника е била важна черта от културата им. За целта са бръснели главите, жените, децата и конете си. Защо бръснели и опашките на конете си все още не е известно, но някои предположения са изказани в документалния филм На село.

Практикуват забождане на меч.Техният предводител Хан Аспарух, е бил известен със омнипотентност и суверенна власт по време на изпълнение на ритуала и дори по-този начин успял да създаде България.

От главите на сразените врагове са приготвяли бокали, и пиейки от тях, придобивали силата и способностите на бившият притежател на черепа, например главобол.

Вярвали в Тангра и пиели развалено кисело мляко. Полумитовете разказват за невероятната способност на прабългарите да стрелят с лък, в който дори слагали стрела. Карали жените си да се бият вместо тях, ако враговете им се видели прекалено страшни.

Славното минало

Прабългарите са били голяма работа оттатък Дунава, докато са яздели конете си. После обаче преминават Дунав, при което конете се издавят и от конен народ прабългарите стават пешаци. Затова не са успели да избегнат турците, ДДС и Мони.

Лични инструменти