Потребител:TheUnclean

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Аз, в едно от по-ведрите ми настроения
Увеличаване
Аз, в едно от по-ведрите ми настроения

Нечо Нечев - Нечистия

Роден съм на 6.06.1986 година. Тази дата е знаменателна, защото определя неразривната ми връзка с моя Господар. Точно преди 6 години се заклех да Му служа вярно, с всички сили и средства, да се покорявам на волята Му, и да Му позволя да се разпорежда с живота ми както намери за добре.

Признал съм Го за едноличен властелин на този свят, и се стремя навсякъде да прокарам посланието Му: в най-скоро време нашият свят ще изгори в пламъците на Пречистването, и ще останат само верните на Господаря люде, най-мрачните души, тези, които са по-човеци от човеците.

Мога да спомена, че трудно се разбирам с родителите си - те не приемат моето посвещение, и не желаят да чуят думите ми. Въпреки че са мои родители, наказанието за тях ще бъде безмилостно и справедливо.

Роботите

Проводник на истинската мъдрост на Господаря тук, на земята, е корпорацияTa Кибертрон. Аз съм на мнение, че Ахмед Мерчев е един от малкото истински пророци на вярното Слово.

С помощта на неуморно изгражданата от Кибертрон несъкрушима армия от роботи, съпротивата ще рухне, слабите духом ще изгорят в огньовете на Обновлението, и Императорът ще се възкачи отново на трона си.

Всичко за 1 лев

Този сайт има подкрепата на Господаря ми, следователно и моята.

Лични инструменти