Инглийски

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Underconstruction.jpeg Статията е в процес на разработка!
Съобщава анонимен бригадир и добавя да не го безпокоят.
Маслен живопис - Хенри VIII задушава прасето.
Маслен живопис - Хенри VIII задушава прасето.

Инглийски (на инглийски, english), често грешно бъркан като "английски", е всъщност истинското наименование на езикът, говорен предимно на запад от Абсурдистан.

Произход на Името

Името на езика произлиза от легендата, според която Хенри VIII намерил златно кюлче в пикочния мехур на свиня, която той заколил. Историята твърди, че със златото се опитал да подкупи папа Климент VII, тъй като искал да отмени своя брак след като му се родило момче-джендър (заблудено, че всъщност има цепка между краката си). След извършането на древния англо-саксонски ритуал, свързан с опикаването на короната си и двете червени рози в горния десен ъгъл (да не се бърка с краварката в левия ъгъл) на градината му (розите също изпратил на Папата), заедно с органите на прасето). Папата възкликнал с думите "Ah tua madre en glish, contadino glish" (Стар италиански за "Майка ти да еба селяндур грозен, да еба твойта мама селска"). Неуспешно организирал кръстоносен поход срещу Англия (Инглия), тъй като малко след това се тръшнал на легло и се гътнал от хепатит C (вероятно заради напиканите рози). Има сведения, че в точно онзи ден, Климент VII пропуснал да пие от витамините си "Марсианци Имунактив", което било причината да ритне камбаната.

В Днешно Време

В днешно време, инглийският език се говори по целия свят, включително от някои от по-надарените примати с произход Абсурдистан. Пример за такива индивиди са: негово величество император Светлин Наков, божество христово Павлин Стайков, блатното страшилище Слави Трифонов и недоразвитите от неговия култ Има Такъв Народ, повелителят на магистралите и пенсиите Бойко Борисов и други...

Лични инструменти