Аушвиц

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 09:46, 12 юли 2011
Chichodidu (Беседа | приноси)
es5gsese
← Go to previous diff
Текуща версия
NotSее (Беседа | приноси)
правопис и правочление
Ред 1: Ред 1:
-Аушвиц е най-лошият и най-зле направен [[Конц лагер]]. Разположен е в [[Канада|Канукистан]]. При него обстоятелствата са много-различни от другите конц лагери.При него не се правят степчета и концентрати а баници и пици заради това се отличава с коминът и камерата в която се съхраняват продукти които трябва да са замразени. Собственоста на този лагер е много заплетена.Първо е собственост на [[Ленин]] но още първият месец като си вижда сметката за газ се шокира че му е 20 € .А без газ няма да работи фурната защото на [[Ленин]] не му се ходи в гората да цепи дърва. +'''Аушвиц''' е най-лошият и най-зле направен [[Конц лагер]].
-[[Ленин]] получава инфаркт. След това Аушвиц е собственост на [[Хитлер]] и той решава да прибегне да използва вместо това тор,обаче закуските започват да миришат много и тъй като първоначално много хора са си купили закуски от него ,а една баница струвала 3 € ,хората започнали да си искат парите. [[Хитлер]] се шокирал че трябва да връща 530 € и преди да се скрие за последно в своят бункер прехвърля собственоста на [[Цигани|циганин]] който работи в лагера и като вижда дълговете се хвърля в пеща. Сега Аушвиц е офис на [[Индийски програмисти]] от Кашмир.+
 +Разположен е в [[Канада|Канукистан]]. При него обстоятелствата са много по-различни от другите конц лагери. При него не се правят степчета и концентрати а баници и пици, заради това се отличава с комина и камерата, в която се съхраняват замразени продукти.
 +
 +Собственоста на този лагер е много заплетена. Първо е собственост на [[Ленин]] но още първият месец като си вижда сметката за газ, той се шокира че му е 20 €. А без газ няма да работи фурната защото на Ленин не му се ходи в гората да цепи дърва.
 +
 +Ленин получава инфаркт. След това Аушвиц е собственост на [[Хитлер]] и той решава да използва вместо газ тор, обаче закуските започват да миришат много и тъй като първоначално много хора са си купили закуски от него, а една баница струвала 3 €, хората започнали да си искат парите. Хитлер се шокирал, че трябва да връща 530 € и преди да се скрие за последно в своя бункер прехвърля собственоста на [[Цигани|циганин]] който работи в лагера и като вижда дълговете се хвърля в пещта.
 +
 +Сега Аушвиц е офис на [[Индийски програмисти]] от Кашмир.
 +
 +Любопитните факти за лагера включват дървените не-херметически врати на "газовата" камера, които биха обезсмислили всякакви опити за задушаване на субектите вътре, фактът, че небезизвестният комин е построен чак след края на войната; както и басейнът, библиотеката и публичният дом, предоставени за употреба на обитателите на лагера.
Редовни посетители: Редовни посетители:
-[[Ник Щайн]],+* [[Ник Щайн]],
-,[[Хитлер]]+* [[Хитлер]]
-,[[Зомбита Нацисти]]+* [[Зомбита Нацисти]]
-,[[Волен Сидеров]]+* [[Волен Сидеров]]
-Редовни посетители които си тръгват от коминът:+Редовни посетители които си тръгват през комина (или биха го направили, ако коминът бе истински):
-[[Полски цигани]]+* [[Полски цигани]]
-,[[Икебаната]]+* [[Икебаната]]
-,[[Евреи]]+* [[Евреи]]
-,комунягите+* комунягите
-,[[СтРОМае]]+* [[СтРОМае]]
-,[[Цигани]]+* [[Цигани]]
-,[[Лудия с красатавици]]+* [[Лудия с красатавици]]
[[Категория:Местоположения]] [[Категория:Местоположения]]

Текуща версия

Аушвиц е най-лошият и най-зле направен Конц лагер.

Разположен е в Канукистан. При него обстоятелствата са много по-различни от другите конц лагери. При него не се правят степчета и концентрати а баници и пици, заради това се отличава с комина и камерата, в която се съхраняват замразени продукти.

Собственоста на този лагер е много заплетена. Първо е собственост на Ленин но още първият месец като си вижда сметката за газ, той се шокира че му е 20 €. А без газ няма да работи фурната защото на Ленин не му се ходи в гората да цепи дърва.

Ленин получава инфаркт. След това Аушвиц е собственост на Хитлер и той решава да използва вместо газ тор, обаче закуските започват да миришат много и тъй като първоначално много хора са си купили закуски от него, а една баница струвала 3 €, хората започнали да си искат парите. Хитлер се шокирал, че трябва да връща 530 € и преди да се скрие за последно в своя бункер прехвърля собственоста на циганин който работи в лагера и като вижда дълговете се хвърля в пещта.

Сега Аушвиц е офис на Индийски програмисти от Кашмир.

Любопитните факти за лагера включват дървените не-херметически врати на "газовата" камера, които биха обезсмислили всякакви опити за задушаване на субектите вътре, фактът, че небезизвестният комин е построен чак след края на войната; както и басейнът, библиотеката и публичният дом, предоставени за употреба на обитателите на лагера.

Редовни посетители:


Редовни посетители които си тръгват през комина (или биха го направили, ако коминът бе истински):

Лични инструменти