Цигани

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Циганите са богоизбран народ - погрешно е общоприетото схващане, че този народ са евреите.
Циганин проверява пощата си в mail.bg
Увеличаване
Циганин проверява пощата си в mail.bg

Според Библията, Бог сътворил циганите по свой образ и подобие, пикаейки в пръстта и от създадената кал създавайки венеца на творението си - циганина. За нещастие, материал, от който да направи зъбите им Господ не намира, което обяснява беззъбите и широки като ливади усмивки на последните. Известни са с това че могат да се циганеят.

По-популярни наименования на циганите са: мангал, черен, сач, печка, сажда, да еба и циганина мръсен…

Съдържание

Вид и форма

Циганите, подобно на евреите, имат специфични отличителни черти. Според различни статии в учебниците 10-и клас структурата на тялото е жилава и са ектоморфи, за да може да бягат на 4 крака. Носът е сплескан и челюстта издадена навънка - за да могат да лаят. Този тип човекоподобни същества често биват бъркани с вида индийски програмисти.

В миналото

В миналото циганите (и в частност евреите) са били неизчерпаем източник на стоки за бита, като например сапун. А в по-близки дни - и веро. Технологията на приготвяне е с вековни традиции и се предава от поколение на поколение във всеки български дом.

 Ние сме расисти
 с добри сърца
 Мразим комунисти 
 и черни деца
 От циганче – сапунче 
 от циганката – две
 от цялото им гето –
 прах за пране! 
 народна песен за циганите

Конспирацията на циганите

Циганите като богоизбран народ управляват света тайно, чрез подставени лица и агенти. Те изпозват евреите като параван за да си мислят всички, че евреите управляват света. Всъщност циганите тайно се свързват с евреите и им поставят задачи посредством джуджетата. Ултимативната цел на циганите е да изстрелят каруца в космоса. За съжаление, те бяха изпреварени от китайците, които вече изпратиха рикша до луната.

Чуждестранни цигани

Естествени врагове

Макар, че са богоизбран народ, те също имат естествени врагове, целящи спирането на някой от тайните проекти на циганите и навици.

Кратък списък на враговете:

  • НЕК - организация от зли същества целящи предотвратяване на един от основните проект на циганите за безплатна електроенергия чието име е все още неизвестно.
Циганин работи по проекта за безплатна електроенергия
Увеличаване
Циганин работи по проекта за безплатна електроенергия
  • МВР - друга организация целяща да откаже циганите от основното им забавление "да си взимат". МВР не един път изопачава събития и факти като твърди, че циганите нарушават закона - това е абсолютно невярна инфорамация!

Украински цигани си взимат танк (https://m.youtube.com/watch?v=Ef01RnVV1OU)

  • Общински власти - Организации целящи изселването на съвсем законно заселени цигани по полета и паланки най-често в покрайнините на градове. Наглостта на тези власти стига до там, че да си позволяват оптити за изселване на богоизбраните - досега в хрониките не е записан успешен.

Виж още:

Лични инструменти