Евреи

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Новият екшън-трилър — вече и на DVD
Увеличаване
Новият екшън-трилър — вече и на DVD
- Когато се е раждал гръкът, евреинът е плакал - стара народна мъдрост, вдъхновила филма Богатите също плачат

Евреите са тайнствена, противоречива група хора известна с притежанието си на много банки. Евреите са свързани с подземния свят и за тях се твърди, че управляват света. Те са отговорни за атентата срещу Папата, убийството на Андрей Луканов, изобретяването на Холивуд`, високите данъци, консумирането на изпражнения от буркани(ерихонска роза) и др. Всъшност евреите са агенти на циганите и изпълняват техни поръчки под прикритие. Циганите използват джуджетата за да се свързват с евреите и да им поставят секретни задачи.

Банки, аз имам банки, аз имам банки!
 — еврейска народна песен

Обаче времената вървят и нещата не са баш същите. При руснаците на банките им ебава мамата Елвирка (https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0_%D0%9D%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0) т.е. Елвира Сахипзадовна Набиулина (руски: Эльвира Сахипзадовна Набиуллина; башкирски: Нәбиуллина Эльвира Сәхипзада ҡыҙы; р. 29 октомври 1963) — руски економист и раководител (претседател) на Централната банка на Руската Федрација. Служела како советник за економски работи на претседателот Владимир Путин од мајк 2012 до јуни 2013 г.[1] откако претходно била на функцијата Министерка за економски развој и трговија од септември 2007 до мај 2012 г.

Во 1998 година ја напуштила службата и започнала да работи во една тинк-тенк организација за стратешки развој. Во 2000 година повторно се вратила во министерството.

...де викат макетата


Истинските евреи
Увеличаване
Истинските евреи
Лични инструменти