Ад

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Щом всеки залез е присъда
и всеки хлад е гробен повей,
как ще търпите, аЗ се чудя,
във вечността все мъки нови?
- недоумява неговО мраколепиЕ какви сте слабаци,
из Хтоникон, кн. "Небитие", гл. VI, ст. LXVI

Според едни - постоянното обиталище и офис на Сатаната. Според други - Адът това са Другите (кои са Другите, не ме питайте, още не е свършил Season 3 на LOST). Според трети Адът вече се е пренесъл на Земята, така че вече няма значение кой къде се намира в географско и метафизично отношение.

Ако са прави първите, то логичното следствие е, че известният Тъмен Властелин всъщност е дребен бизнесмен (налага му се да оперира от вкъщи), и цялата му Мощ и власт се изчерпват вероятно с раздрънкан Pentium II и втора ръка факс/принтер/копир HP, с помощта на които Той си чертае пъклените планове.

Ако са прави вторите, нямам идея какво би следвало от това, освен, че може би ще зачестят случаите на кражба на кооперативна земеделска продукция от страна на Извънземните.

Ако са прави третите (а аз съм почти сигурен в това), то това би дало логично обяснение на постоянно нарастващите цени на Алкохола, както и защо винаги в освободилия се апартамент до твоя се нанася завършен Голфаджия, а не симпатична Блондинка с приветлив характер и многобройни приятелки. Сериозно доказателство на тази теза е и Глобалното Затопляне (Global Warming). Ето го и най-простото обяснение на този феномен: Ми просто огньовете на Ада са вече съвсем под краката ни.

Лични инструменти