Царя

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Царя ви очаква
Увеличаване
Царя ви очаква

Център на обществения и духовния живот на Махлътъ. Там се провеждат всички разчиствания на сметки от общ характер, като са позволени използването на Дървен господ и боксове. Електрошокове и гароти са позволени само в по-специални случаи. Така също е арена на спортни мероприятия като махленски футбол и надцъкване на iPhone във фейсбук и Zwitter.

Обкръжаваща среда на Царя

Царя е разположен в спокойна част в покрайнините на Махлътъ, покрай която фучат с демонична злоба икаруси и москвета. Уникалната околна среда се допълва от няколкото кафенета срещу този културен център, където регулярно се пуши и слуша чалга до припадък. Навън често се срещат клошове, наркомани, цигани и улични алкохолици. Наблизо се намира и местната централа на Световния Съюз на Уличните Алкохолици, известен като Дичковата дупка. Стопанин на централата е бай Дичко, който живее там и е прословут с богатата си колекция от паразити и микроби, която носи винаги със себе си.

Вътрешна среда на Царя

Там веднага ще бъдете посрещнати от особено дружелюбен охранител с физиономия на булдог и обноски на териер. Има няколко чистачки, една от които е клисарка в едно от местните поделения на Църквата. Вътре масово интелекта на учениците може да се опише като общо с уравнението на Шрьодер. Там на почит са големият хуй, малкото мозък, големите цици и многото пари. Всичко друго е без значение. Според последни данни 101% от учениците слушат чалга и радио Вазелина.

На почит са Азис, Софи Маринова и Слави Трифонов. Има и чуждестранни изпълнители, радващи се на изключителна популярност - например Джъстин Бийбър. Има и фенклуб на Икебаната и кръстен на него кръжок по икебана.

Известни люде работили и учили в Царя

Лични инструменти