Турбо Ванко

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Underconstruction.jpeg Статията е в процес на разработка!
Съобщава анонимен бригадир и добавя да не го безпокоят.

Уникален представител, близък до концептуалния истински мъж. Остър антагонист на Сашо Ватмана заради биографията му, силен протагонист на истинските жени, ранкинг над 280 (почти в тавана).

Съдържание

Описание

Турбо Ванко (не бъркайте с Ванко 1 и Боби Турбото и братовчедите му)е специална разработка на човечеството с цел да се съхрани легендарния генофонд на българите. На вид прилича на жив телефонен стълб или нещо подобно (както си харесвате), с инсталирана върху главата му психотронна установка с широк спектър на действие. По спецификация може да омайва жени и с поглед, и с антипоглед. Един от малкото истински притежатели, които имат сертификат за свободно използване в пълен вид на поглед и антипоглед едновременно, като сертификатът е оригиналният, създаден от Фреди Меркюри и негови фенове години след смъртта му.

Употреба на Установката

Използва се както за сваляне на момичета, така и за неутрализиран на класически физически атаки и изненади в пернишки стил от други момчета. В зависимост от положението на очите му, които са единствените очи, които не могат да бъдат направени на кръст, и гайтан-веждите му със специален дизайн, прикрити с чифт очила за още по-очарователен вид, може да размекне сърцето на всяка местна красавица и да разплаче всеки, осмелил се да му посегне да го бие.

Странични ефекти

Други особености

Един от 13-те воина с имунитет срещу Хипер Роса. Не е вкусен на Хипер Роса. Живее във Варна, но не и във Виница. Единственият, който може да накара Емака да млъкне заради стари конфликти за авторско право върху интелектуални разработки. Умее едновременно да е имбецил и да тролира Хипер Роса и Буратинестия. Твърд привърженик на живителната евтаназия, приложена върху Хипер Роса и Бате Енчо. Умее да отклонява черна магия от контрольори.

Лични инструменти