Анална любов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Gazmask.png Тук мирише на лайна бе, братче
Я се въоръжете с противогаза вляво. Не го сваляйте, докато не излезете от обекта. Благодаря!

Терминът анална любов е изкуствено създаден и е абсолютен белег за поквареността на младото поколение.

Първата стъпка към развращаване на младите е направена от комунистите.Те правят знак за равенство между любовта, във най-чистият й и възвишен вид и половият акт.

От тази интерференция резултатите са бъркане от днешното поколение на страст със любов и масовото и поголовното й прилагане най-вече във чалга субкултурата,която насърчава към развратни полови действия наричани за по-удобно 'любов'

След тази стъпка не беше трудно за капиталистите и масоните да преместят летвата още по-напред,и да съотнесат новата 'любов' към ануса,създавайки по този начин термина анална любов,за да могат от чисто търговски подбуди да пласират аналната грес и другите си садо-мазо елементи на пазара,чрез разплащателните си програми egay и GayPal.

Във всичко това разбира се прозират действията на главният виновник за всичко Дявола, който иска със мръсните си ръце да окаля възвишеността на непорочната и безкористна любов.

Разбира се терминът е използван и като евфемизъм,когато младежи искат да правят анален секс, но не искат да ги помислят за извратени:

"Аз и приятелката ми искаме да правиме анална любов.Сега ако си поръчам 
един анален разширител от egay дали доставката ще бъде дискретна?
- младо момче,жертва на капиталистите се пробва да се натъкми във интернет форум 
така че да не издаде принадлежност към сектатаСвидетели на анала"
Лични инструменти