Текущи събития

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 18:06, 29 окт 2005
Hostile (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 01:21, 31 окт 2005
Guru (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 7: Ред 7:
но понякога може би все още недотам социално зрял" но понякога може би все още недотам социално зрял"
-Защо и как [[Александър Бойчев]], автор на статията, стига до този извод и каква е връзката с "Всичко за 1 Лев" не става ясно, но технологията wiki, която той самият хвали в същата статия, би му позволила да поясни своята теза на социално незрялата аудитория на този сайт. При добра аргументация, г-н Бойчев би могъл да получи повишение и да пише в статиите, които не се дават на стажанти, а на големите и успешни чичковци и каки - журналисти.+Защо и как [[Александър Бойчев]], автор на статията, стига до този извод и каква е връзката с "Всичко за 1 Лев" не става ясно, но технологията wiki, която той самият хвали в същата статия, би му позволила да поясни своята теза на социално незрялата аудитория на този сайт. При добра аргументация, г-н [[Александър Бойчев|Бойчев]] би могъл да получи повишение и да пише в статиите, които не се дават на стажанти, а на големите и успешни чичковци и каки - журналисти.
Г-н Бойчев продължава: Г-н Бойчев продължава:
Ред 15: Ред 15:
както и социални явления като [[Голф 2]], [[Дявол]]а и др." както и социални явления като [[Голф 2]], [[Дявол]]а и др."
-Атворът на този впечатляващ литературен анализ иска да противопостави позитивните качества на протагонистите в този сайт с негативни такива, като по този начин се опитва да постигне неутралитет - точно по начина, по който са му преподавали журналистика в университета. Думи като "безделни" и "очевидно" подчертават предварителната нагласа на г-н Бойчев да намери негативното и да скрие своето мнение зад фасадата на журналистическия етикет. Какви метрики използва авторът на този шедьовър, за да определи кой е "безделен" и кой не остава неясно, но по-късни анализи на литературни критици (благодарим на [[Ерик Хонекер]] за предоставената машина на времето) спекулират, че авторът се осланя на процеса [[ИСО 9001]], за да обоснове своите твърдения.+Атворът на този впечатляващ литературен анализ иска да противопостави позитивните качества на протагонистите в този сайт с негативни такива, като по този начин се опитва да постигне неутралитет - точно по начина, по който са му преподавали журналистика в университета. Думи като "безделни" и "очевидно" подчертават предварителната нагласа на г-н [[Александър Бойчев|Бойчев]] да намери негативното и да скрие своето мнение зад фасадата на журналистическия етикет. Какви метрики използва авторът на този шедьовър, за да определи кой е "безделен" и кой не остава неясно, но по-късни анализи на литературни критици (благодарим на [[Ерик Хонекер]] за предоставената машина на времето) спекулират, че авторът се осланя на процеса [[ИСО 9001]], за да обоснове своите твърдения.
* Достъпът до ''"Всичко за 1 Лев"'' е забранен от офиса на [[САП Лабс]]. Очаквайте детайли и ексклузивно интервю с управителя на фирмата и системният администратор, въвели забраната, утре. За момента - [[Беседа:САП Лабс]] * Достъпът до ''"Всичко за 1 Лев"'' е забранен от офиса на [[САП Лабс]]. Очаквайте детайли и ексклузивно интервю с управителя на фирмата и системният администратор, въвели забраната, утре. За момента - [[Беседа:САП Лабс]]

Версия от 01:21, 31 окт 2005

Съдържание

Чупещи новини

Картинка:capital.jpg

  • Уважаваният от всички нас вестник "Капитал" публикува кратко представяне на "Всичко за 1 Лев" в притурката си "Капитал Лайт" (29 Октомври, 2005). Според статията:
... е престижно да си в софтуерния бранш - умен си, кадърен си, технически си грамотен, 
но понякога може би все още недотам социално зрял"

Защо и как Александър Бойчев, автор на статията, стига до този извод и каква е връзката с "Всичко за 1 Лев" не става ясно, но технологията wiki, която той самият хвали в същата статия, би му позволила да поясни своята теза на социално незрялата аудитория на този сайт. При добра аргументация, г-н Бойчев би могъл да получи повишение и да пише в статиите, които не се дават на стажанти, а на големите и успешни чичковци и каки - журналисти.

Г-н Бойчев продължава:

"... потребителите очевидно са безделни програмисти в престижните столични офиси на САП Лабс, 
 Сайънт или Мусала Софт. Те творят ли творят, описват профила на собствените си компании,
както и социални явления като Голф 2, Дявола и др."

Атворът на този впечатляващ литературен анализ иска да противопостави позитивните качества на протагонистите в този сайт с негативни такива, като по този начин се опитва да постигне неутралитет - точно по начина, по който са му преподавали журналистика в университета. Думи като "безделни" и "очевидно" подчертават предварителната нагласа на г-н Бойчев да намери негативното и да скрие своето мнение зад фасадата на журналистическия етикет. Какви метрики използва авторът на този шедьовър, за да определи кой е "безделен" и кой не остава неясно, но по-късни анализи на литературни критици (благодарим на Ерик Хонекер за предоставената машина на времето) спекулират, че авторът се осланя на процеса ИСО 9001, за да обоснове своите твърдения.

  • Достъпът до "Всичко за 1 Лев" е забранен от офиса на САП Лабс. Очаквайте детайли и ексклузивно интервю с управителя на фирмата и системният администратор, въвели забраната, утре. За момента - Беседа:САП Лабс
  • Статията за софтуерната компания Сайънт надмина по популярност самия Дявол.

Културни мероприятия

Тук давайте своите предложения за събирания с цел безчинства и алкохолизъм (с идеална цел).
  • Да пийнем по едно тия дни? Екипа на изданието имам предвид.

Вести и кости

Ако ви се е случила случка, или някое събитие е разтърсило крехката ви душевност,
сложете тук връзка към новината.

Рубрика на месеца

Мъдростта на Вековете

В първото издание на Мъдростта на Вековете ви предлагаме тези невероятни бисери-евъргрийни на Ахмед Мерчев, президент на корпорация Кибертрон.

Лични инструменти