Супер Бианка

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Супер Бианка е рус, хиперактивен и граматически коректен супергерой от женски пол. Защитава Иван и Андрей от зли архизлодеи като Искра Фидосова, Васа Ганчева, Яне Янев, Азис, Майкъл Джордан и Георги Кехайов, като за доказателство винаги носи на Иван и Андрей есенция от душите им.

Получава способностите си случайно. Един ден решава да изяде пакетче Ментина. От този момент нататък свръхзахаризира и вече може да лети на подскоци, да цвили като дегу, да си мърда ушите и да прилага Погледа.


Наш шпионин бе разкрит и banished-нат от този форум (http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=876.15), в опит да разкрие на непросветените тайните за погледа, антипогледа и култовия чардж. Непросветените обвиниха нашия шпионин в употреба на всякакви наркотични вещества - бонбонки, гъбки и Течнокристален Дисплей. За съжаление, Супер Бианка не се отзова на бедите на обожателя си, и рейтингът й падна, както самата тя падна от Биг Бен на премиерата на Хари Потър, в опит да докаже на всички невежи, че не както те си въобразяват, можеш ей-така да полетиш с метла.

Лични инструменти