Георги Кехайов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване


Силно противоречива личност(в смисъл личностите в него силно си противоречат).

Става известин с това,че спечелва популярната игра за тестване на разработени от Кибертрон,роботи във тежки полеви условия,без дори да си мръдне и малкият пръст,което кара Ахмед Мерчев да възкликне от радост:

"Въх,маа му!Ам'че ние сме създали робот за чудо и приказ бе!"

Поставя началото на така наречените KARTOFFроботи.

Феновете му,както и самият той си противоречат дали Жорето е силен играч или просто всичко се случва на късмет при него. Ето и малка част от дискусиите:

Аз хъхъ,победих защото хъхъ вярвах във себе си хъхъхъхъ.Мене ме подцениха хъхъ ама то това и в предишните ми животи се е случвало ееееех.Не мога да кажа дали съм силен играч или не.Но аз ПОвярвах в себе си.Ако ме питате дали знаех от началото дали ще стана победител-да знаех хъхъхъхъхъхъхъхъхъ-бях сигурен ъхъхъхъхъхъ.Пожелавам на всички ви успех в живото!ЪХХЪХХХХЪЪХХХЪХЪЪЪЪЪЪХ-споделя 'откровенно',през сподавен смях минути след награждаването си като победител в Сървайвър


Феновете оговарят

Re: Мнението ви за Георги Кехайов? от:Jorkata Kostadinov: тоя пък еб*х си тъпото ко**ле ,да се изгони ,не става ще направи някакъв тъпизам ама мнннннн голям.

Re: Мнението ви за Георги Кехайов? от:survivorfan: Не бързай толкова със заключенията! Самият факт, че е скитал из Европа толкова млад и е спал по улиците говори, че не е нито мухльо, нито страхливец. Мисля, че ще играе много мъжки! Успех, Жорка!

Re: Мнението ви за Георги Кехайов? от:visible: Mnogo stranna li4nost, no ima ne6to koeto ma kefi v nego

Най ма яТ га обикновена кифла са пай на курасан!!!!-добавя завистливo негов приятел,който не е успял да се вреди на кастинга.

Виж още:

Лични инструменти