Светия синод

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Светият синод е групировка на черни нинджи с еврейско самосъзнание. Генщабът на формированието се намира на площад "Лоренцо Ламас" в град Джебел. Характерен знак на Светия синод е обърнатият сатанистки символ, който членовете носят около врата си окачен на ланец. Така нареченият "обърнат обърнат кръст" обикновено е изработен от оксидирана ламарина.

Сред членовете на групировката се отличават Баба Илийца, Ерик Хонекер, Дикембе Мутомбо, Слави Трифонов и Басиста на Ахат. Кръвен враг на Светия синод е Иисус. Близки са до СИК, ВИС, готите, Ал Каида, Тигрите на Аркан и, последен, но не на последно място, баща ти.

Идентифициращите се като членове на Светия синод носят като униформа анцуг, а по-висшите чинове и хавлиени чорапи, стига да не е Коледа. Група от повече от двама членове, отдалечени на повече от десет метра от щаб-квартирата, се нарича "делегация".

През 1713 г. Светият синод замества националния отбор на Албания на световното първенство по Кънтъра. Чрез Светия синод Августуломей дърпа конците на футбола в България.

Лични инструменти