Коледа

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Коледа е един християнски празник, измислен от производителите на играчки с цел да си продадат боклуците на децата с най-голяма печалба. Предизвикването на масова истерия сред населението е кулминацията на празника и настъпва малко преди самият празник.

Впоследствие празника набира много голяма популярност не само сред детското съсловие, но и сред по-възрастните, заради неработните дни и служебните празненства за сметка на работодателите.

Истината

Коледата е мощно средство за мозъкопромивка на Илюминатите. Целта е отслабване на способността за самостоятелно мислене, и спонтанно, неволно изпразване на портфейла. Използват се най-различни подходи, всеки сам по себе си безобиден, но при комбинирането им и при непрестанно прилагане навсякъде и по всяко време, ефектът е смъртоносен.

Основните оръжия на Коледата, за които човек трябва да е нащрек, са следните:

  • Коледни мелодии със съмнително качество. Най-често нямат нищо общо с блек метъла. Особено опасни. След повече от час обработка човек се чувства не на себе си и е готов да изпълни произволно действие по команда.
  • Светлини във всевъзможвни цветове, комбинации и примигвания. Имат зомбиращо-епилептичен ефект.
  • Излъчватели на тета мозъчни вълни, замаскирани като иглолистни дръвчета с играчки.
  • Агенти - педофили, дегизирани като алкохолизирани белобради старци в странни (често червени, поощряващи агресивното поведение) дрехи. Познават се по фалшивите бради от вата.

Още по темата

Лични инструменти