Пицария на Луната

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

 Аз ще срежа лентата на първата по рода си пицария "На луната"!
- Бойко Борисов шеговито се обръща към Дянков

Хъх, не забравяйте господин Борисов, кой даде идеята за тия пици.
- Дянков към Борисов

Пицария "На Луната", всъщност както повечето хора не подозират, няма да бъде на Луната, както се твърди в следната публикация:

Японската компания Domino има намерение да построи пицария не къде да е, а на... Луната! Естествено идеята е там да хапват не извънземни, а хора, пребиваващи временно в лунна база на спътника на Земята.

"В бъдеще ние смятаме, че на Луната ще живеят много хора. Това ще бъдат и астронавти, и работещите там хора, както и просто жители, които могат да искат да отидат и да хапнат топла и вкусна пица", прогнозира ,Ево Моралес пресаташе на японската компания Domino и член на борда на директорите на бисквити Победа -Бургас в интервю пред изпълкома на БФС

Пииица от луната ти, ако желаеш,
ще поръчам аз за теееб

 — пее Наско от Б.Т.Р.

Всъщност тя ще бъде построена на околовръстното шосе, някъде в периметъра между Овча Купел и Люлин.

Идеята за името "На Луната" дошла от местните жители, които твърдят, че мястото е осеяно с дупки и няма как да се нарече другояче.

Упорито се носят слухове, че за откриването на пицарията е поканен самият премиер и министър-председател Бойко Борисов, който ще я открие, Дянков, Веселин Маринов, Августуломей и Басиста на Ахат. Последните двама поддържат доста солидни връзки във бизнес средите и се твърди, че имат пръст в самата идея на проекта.

Е тука сега караш по Борис, минаваш след САП Лабс и продължаваш още надолу до околовръстното, свиваш у десно,караш се на право и си ти
- Ахмед Мерчев обяснява на таксито как да стигне до пицарията
Лични инструменти