МонстърБус "4"

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Чудовището на старт!!!
Увеличаване
Чудовището на старт!!!

МонстърБус "4" или по-познат на Непросветените като тролей "4" крие мрачно и зловещо минало както и неясно мистериозно настояще. Обслужващ пристаните на легионите на самия Луцифер из "Хаджи Димитър" и "Дружба", този всъдеход на злото има не само транспортна функция - по данни на "ЧПГМКГДА" и "СКАТ", той складира неизчерпаемо количество вафли "Боровец", по-познати ни като "диабетки" и когато дойде уречения час той ще ги използва, за да запуши артериите на всички из шоплъка, предизвиквайки давене, преждевременна еякулация , Делириум Тременс и в крайна сметка - смърт.

Шофьорите, дегизирани като нормални човешки създания, всъщност са роботи, на които им е зададено да изпълняват един непостоянен алгоритъм, по подразбиране маршрута на линията и от време на време - оригни и продажба на билети, които отиват в хазната на корпорация Кибертрон. Те се захранват от децибелите на най-новите албуми на Сашка Васева, Мария и Глория Мунди.

Чести потребители на линията са Патладжаните , Ахмед Доган , Relefat , Стефан Данаилов , Тримата Глупаци и Цанко Кунов, който се дегизира като перфоратор, затова досега няма данни да е забелязван. За присъствието му може да се съди само по няколко надписа с маркер "CyberTzanko pwns n00bz" и "DLing shit rlz". Смята се, че самият Цанко го е създал докато е чакал в столичния интернет клуб "Мания", защото единственият компютър със слушалки е бил зает.

Лични инструменти