Монголски нинджи

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

 - вожд на монголските нинджи от племето Оногондури
Увеличаване
Хан Аспарух - вожд на монголските нинджи от племето Оногондури

Монголските нинджи са порода Нинджи /Nindjitsus Mongolaris/, появили в прериите на Монголия. Основният им обществен строй е орден, но понякога се срещат и под формата на племена от по няколко хиляди души. Кавалерите на ордена живеят в сламени каюти и пият манголско саке от бисерен ориз първо качество. Имат собствена черква, в която се четат псалми на великия източен мъдрец Ивосиро Маховучи. Този вид азиатски хитмани са известни с умението си да боравят изкусно с миниатюрни шишчета(с големината на палеца ти), и да им намират приложение във всички академични сфери. Имат дълги нокти, с които си пробиват ръцете, когато ги свият в юмрук. В този случай удрят с опакото на дланта.

В много други случаи (основно от вожда на племето Оногондури - Хан Аспарух) са забелязани да използват т. нар. завършваща (довършваща) хватка забождане на меч. Друг техен основен финишър е Могъщият Лакът на Народа използван в днешно време от Скалата в Кеча.

Първи сведения за тях са дадени през 1989г. в Плевен от незнаен Нинджа-Програмист.

Прародители на Монголските нинджи са Тамилските Пумияри и Иранските скаиперисти. След чеверме на връх в Памир в пияно състояние под ръководството на БАН и любовта между двете породи Тамилските Пумияри и Иранските скаиперисти са се зародили зародишите на Монголските нинджи. И до днес не се знае кои са били жените и кои мъжете - това е една голяма научна тайна.

Според теорията на археолога - конспиратор Индианът Жонс, монголите са голи монаси.

Според БАН монголите са част от народите на мангалите, които пък са родственици на галите. Научните среди нямат ясна позиция по произхода на Нинджуцус Монголарис. Според запознати те са свирели на Дисторшън.

Лични инструменти