Игра

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Основното занимание на хората през вековете.

Най-често срещаният вариант на игра е от видът "пролет" - аз ща ибъ ти ша цъфтиш.

Игра на мъдобар (любимата игра на Desync) - анализиране с ръка на висящите торбовидни неща, разположени между слабините, съчетани с гледане на телевизия. Кулминацията на тази игра е помирисването на ръката в края на играта, като ако миришещият е от мъжки пол изпада в екстаз, а ако е от женски пол (в повечето случаи това е приятелката или жената на играещия) бяга като дявол от тамян или припада. Играта става още по интересна, ако освен подаването на ръката на жена си, играещият припръдне няколко пъти и се изхили.

Игра на бомбардировач (Любимата игра на Ахмед Мерчев и Ахмед Доган)- за целта са нужни 2-ма играчи - единия създава налягане в дирника на другия, посредством уний дет му виси отред, на кратко "бахур". Той трябва да е мъж, а може и да е жена с бахур в ръка. Вторият също може и да е от двата пола според предпочитанията на собственика на бахура. След създаване да достатъчно налягане, собственика на дирника (Ахмед Доган) притичва, със забоден отзад пръст, до тоалетната и започва да бомбардира така, както и Садам Хюсеин не са го бомбардирали.

Компютърните игри са измислени от Георги Чорбаджийски и биват два вида: Компютърни игри без насилие и Симулатори на насилие

Лични инструменти