Борката

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:47, 19 юни 2013
Baten8 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 14:08, 19 юни 2013
Baten8 (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-B-93 е първият по рода си прототип на ТПО «Небула».+B-93 е първият по рода си прототип на [[ТПО «Небула»]].
=== Технически параметри === === Технически параметри ===
Ред 13: Ред 13:
Тъй като резкия сблъсък предизвиква фрактури в процесорния кортекс, B-93 се развива като много чудата и покъртително гротескна имитация на дете. Докато връстниците му се кефят да гледат Том и Джери, B-93 в пристъп на върховно отегчение разработва нещо, което впоследствие попада в ръцете на Google и бива пуснато с търговското наименование Android OS. Въпросната случка датира от януари 1998. През 2001 B-93 щурмува (странно защо, крайно неуспешно) TOP 100 на UK & US Billboard Chart с unplugged-кавър на «Me gusta la mañana». Тъй като резкия сблъсък предизвиква фрактури в процесорния кортекс, B-93 се развива като много чудата и покъртително гротескна имитация на дете. Докато връстниците му се кефят да гледат Том и Джери, B-93 в пристъп на върховно отегчение разработва нещо, което впоследствие попада в ръцете на Google и бива пуснато с търговското наименование Android OS. Въпросната случка датира от януари 1998. През 2001 B-93 щурмува (странно защо, крайно неуспешно) TOP 100 на UK & US Billboard Chart с unplugged-кавър на «Me gusta la mañana».
-→ → → ....следва.... → → → → ► ▼+В следващите години B-93 се държи крайно пасивно, докато крои серия от активни мероприятия.
 +----
 +Идва време, в което попада в климатично училище и там се научава, че не бива да се доверява на всеки и че външният вид понякога лъже.
 +----
 +В гимназиалния си период B-93 го раздава турбо-льохман и ултра-простак, което му спечелва лоша слава, която се носи като градска легенда от уста на уста и до днес.
 + 
 +=== B-93 днес ===
 + 
 +В момента B-93 се прехранва като опозиция на [[P-Ű∙P-F]], [[Дако Лудия]] и [[Вальо Моржа]]. Опитва се да установи контакт с Азис и Джъстин Бийбър, за да си спретне малка оргия в едно мазе. Та такъви ми работи....
[[Категория:Trollолиада]] [[Категория:Trollолиада]]

Версия от 14:08, 19 юни 2013

B-93 е първият по рода си прототип на ТПО «Небула».

Технически параметри

Дизайнът му е създаден на Нептун. Има делегирано участие от Меркурий, Уран и Плутон. Има изключително бърз мултитаск процесор с много добър копроцесор. Тактовата честота се пази в тайна.

Развойна история

След като през 1991 бива изчислен и направен дизайна му, през късното лято на 1992, B-93 бива пуснат към Земята. При преминаването му през астероидния пояс се цапва в някакъв астероид с глава и оттогава тя става на тиква. Траекторията му за навлизане в земната атмосфера се променя с много и появата му се съпътства с мощен тътен и продънване на гредоредния покрив на това, което ще се превърне в негов роден дом.

Тъй като резкия сблъсък предизвиква фрактури в процесорния кортекс, B-93 се развива като много чудата и покъртително гротескна имитация на дете. Докато връстниците му се кефят да гледат Том и Джери, B-93 в пристъп на върховно отегчение разработва нещо, което впоследствие попада в ръцете на Google и бива пуснато с търговското наименование Android OS. Въпросната случка датира от януари 1998. През 2001 B-93 щурмува (странно защо, крайно неуспешно) TOP 100 на UK & US Billboard Chart с unplugged-кавър на «Me gusta la mañana».

В следващите години B-93 се държи крайно пасивно, докато крои серия от активни мероприятия.


Идва време, в което попада в климатично училище и там се научава, че не бива да се доверява на всеки и че външният вид понякога лъже.


В гимназиалния си период B-93 го раздава турбо-льохман и ултра-простак, което му спечелва лоша слава, която се носи като градска легенда от уста на уста и до днес.

B-93 днес

В момента B-93 се прехранва като опозиция на P-Ű∙P-F, Дако Лудия и Вальо Моржа. Опитва се да установи контакт с Азис и Джъстин Бийбър, за да си спретне малка оргия в едно мазе. Та такъви ми работи....

Лични инструменти