Беседа:Sherlocked Homie

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Бай Давиде, Шалом!!!Твоята Шерлок ХЛм беши многу по-убава!!!Ни тургаш йъ, та викаъм дат провукиръм. И ся ко....хоригинала ЙОК ефенди Давидоглу. Ват виГона ду NOW?

Чакаме импийчмънтЪТ за виновноте Бакупери.


Нье, сега Мастър Саша я издири и изрови, но като я видех, ми призлЕ. Требва да я пренапишем всички по някакъв общоприет начин, да ни разберат даже и Физкултурианците. Не може вече с вътрешно-ведомствения хумор :/ Дриъла е замрел, трябва свежа кровь.

--Davitròv 04:23, 15 авг 2012 (EEST)


Как нЕма да е замрЕл, що простащина се изписа лелемадремиа. Освен да се цаниме в шоуто на гологлавия трифУн като РЕДколегия...Тургайте стария Шерлок, а тоз ще го преименуваме!


Остави ти Славчо Трифчончов, един калибър със сценаристите на актьорите му никога не можем да бидем. Друг е въпросът че сайтът губи може би 40% до 60% от потенциалния си трафик само заради домейна, нищо че <title> му е Всичко за 1 лев. Не ги разбирам аз тьез рабути като Сами или Джуфира или брата-програмист на Мастър Саша (дето го привлече Тъмнин Наков да събори архива на Ернергоспесцентите), ама до никъде ще я докараме с половин дузина редовни писачи на месец. ВИКАМ да наблегаме повече на неспането, уискито и леките наркотици и квито прозрения ни дойдат да ги иззидаме тука в общоприет вид.

--Davitròv 12:30, 15 авг 2012 (EEST)


Вижте другарю Давиде, колко тъпотии има туканкъ. Демек идва некой и цъква "случайна страница" и му излиза такова демократично недоразумение, та се чуди ко чите и ко туй!!! Изпростееме бе Давиде, туй мойту мегаломаняшку мнений. От другата стрънъ на Луната пък е въпроса дали да ни дреме на KYPУТ, че нЕема трафик - ами нЕма график....


Имам много проста идея - преди написването на статията да се обляга до едно единствено мотивационно правило.

Прочитате прегледа на вашата статия и каквато емоция предизвика у вас, такава ще предизвика и у мнозинството.

Или както казват бизнесмените от Warrior Forum (http://www.warriorforum.com):

Others are gonna buy my product ONLY if I - the creator myself - wanna buy it!

Ако си уверен в хиленост-та на статията си, тогава си заслужава! В най-лошият случай ще разхилва само теб!

--Davitròv 13:37, 16 авг 2012 (EEST)


Туй - "Others are gonna buy my product ONLY if I - the creator myself - wanna buy it!" е хамериканскъ прупагандъ. Искат да си верват, вервай ми!! Спурит мен за да се вдигни хоборота тряа да пратиме майлове с линкове на собствениците на шаржовете или в Трут и т.н.. Пример: Анастасия Шмайзер на Анастасия Мозер и т.н. докат неко оборотен комплексар не нададе вой. Е ще изникне и от некъде Явор Колев от ЦРУ, ама един бой ако не мож издържим дье утиаме батка. Па идът избурити и прувукацията е велкомна...


За това трябва да омискиним редица институции и главните лица зад проблемите, като посредством сталкване и коверт-оп пикчърване приложим фактология към архивите. Един вид, да направим секция в левчето Жълта Разузнавателна Агенция, отворена за целио народ, като WikiLeaks. Като видим някой изнервен форумаджия или познаваме флеймващо лице, да го поканим да си изпише мислите тук. И после да раздадем на съответните институции линкове и да разпратим статиите по социалните медии. Допреди време вярвах че левчето не му трябва рекламиране и че само си привлича туристи, но минаха 3-4 години и нищо не помръдва. Трябва опресиращ режим и реформи на статиите!

--Davitròv 09:04, 17 авг 2012 (EEST)

---

И тук ли РЕФОРМИ тряат бай Давиде? Малиииииии. А ква шъй целта на натопорчването - абсолютна победа над Илюминаторите, ръчкане на работническата класа, стряскане на интелектуалните първенюта?? Аз съм ИН, чакам само директивите от пленума на конгреса на Всичко за един лев. 'Да бъдем .... В КРАК С ВРЕМЕТО' [ http://www.google.bg/search?q=%D0%92+%D0%9A%D0%A0%D0%90%D0%9A+%D0%A1+%D0%92%D0%A0%D0%95%D0%9C%D0%95%D0%A2%D0%9E&hl=bg&rlz=1C1CHHJ_bgBG470BG470&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=gDguUO-jCu7O4QTx8YCQDw&ved=0CEYQsAQ&biw=1137&bih=752 ]!!!


Като първо можем да започнем да попълваме/допълваме празновати статии. После Сами ше ни даде клиърънс левел З (за Зидар) и започваме да бутаме глупавите статии, наемаме Мастър Саша да унищожава по някой неудобно-прост материал и започваме инвазия и префасониране на стууджърските-лузърски статии! Да бъде диктатура!

--Davitròv 18:15, 17 авг 2012 (EEST)

--- Ето я и щаб квартирата на нас Неанонимните - [[1] (http://partizanska-pesen.com/)]! Смърт на ДУШебните ДУШмани мани...\

--- Бай Давиде, туй ни беш ли от твоити - Христьофор Тулумб? Тургай старата версия на Шерлока Холмиту, а актуалната мож дъй "Бари Уайт" - да дадьем път на белите певци!!!!

Лични инструменти