Всичко за един лев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Талон за намаление в "ДъРеалНет"
Увеличаване
Талон за намаление в "ДъРеалНет"

Мозъчната пирамида "Всичко за един лев", е най-голямата мозъчна пирамида в света, която просперира в разгара на т.нар. световна инелектуална криза. От пирамидалния интелектуален мастодонт, са завлечени многобройни клиенти, като данните, с които те са завлечени възлизат по предварителни оценки на близо 50 милиарда IQ. Предполага се че корпорация Кибертрон е сред създателите на Юникодерсната мозъчна борса , занимаваща се с препродажбата на непатентована интелектуална собственост на черния пазар. Корпорацията е сред 20-те най-големи играчи на водещата интернет патентна борса към Уолстрийт, както и пионер в електронната търговия на интелектуалната безстопанственост".

 пред съвета на директорите.
Увеличаване
САМАЕЛ Г. пред съвета на директорите.

Потребител:Samael Гелдлибер, неформалният лидер на "Всичко за един лев" е международен аферист и има една заповед за арест в Канада - за кражба, 6 заповеди в Подгумер - за документни измами и 7 заповеди Там - за нарушение на данъчното законодателство", се казва за пръв път в официален документ - доклада на Ген.Танас Танасов в парламента.

"Нещата в "ДъРеалНет" са неуправляеми. Не знаем още колко ще издържим така..."

коментира Танасов пред представител на съдебната власт "Шамарето", по повод нарастващото недоволство на интелектуални вложители във "Всичко за един лев".

Лични инструменти