Неспане

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Висша степен на мързел дотам, че се отлага и самото спане. Настъпва след 17 часа будимост. Има няколко добре описани от Марио Бронза етапа.


Съдържание

Протегарска умора

Настъпва след 15 часа неспане. Започват прозявки и очите сълзят. Мотивацията спада, за разлика от либидото. Порното е оправдание да не спиш.


Граница на Бронза

17-ти / 18-ти час. Опасния диапазон когато е най-вероятно да попаднеш под сън, в микродрямка или недоброволно да влизаш и излизаш от безсъзнание.


Абсъненция

19-ти / 20-ти час. Агресията те обгръща. Ти мразиш хладилника. В изблик на неконтролируем гняв удряш кроше на шишето с газирано защото някой фучи с прахосмукачка.


Параноикът

21-ти / 23-ти час. Ти си ковърт-оп агент и всички пешеходци те подозират в шпионаж. Колоездачите бързат да докладват на правителството съдържанието на чантата ти. Луксозните коли са на други агенти, които те наблюдават. Бъдещото ти аз е пътувало във времето и сега те дебне, за да види какъв е бил като по-млад.


Мислителят

24-ти / 30-ти час. Бълваш грандиозни философски драми за живота, от които Диоген би се обърнал в бъчвата си.


Скитникът

31-ви / 34-ти час. Изпитваш неутолимо желание да покориш неизвестни петна от картата въпреки че си тотално дезориентиран и обезводнен.


Свободният похотливец

35-ти до безкрай. Отключваш една от фазите, която не приключва освен ако не заспиш. Ставаш high-profile и споделяш неща, които никога не си подозирал че ще можеш да материализираш с думи. Социалният ти живот е в разцвет. Флиртуваш професионално на всякакви езици които не знаеш.


Безсмъртният

След 40-тия час. Вече си безсмъртен бог и не изпитваш нужда от сън. Отвикнал си и дори ти е трудно. Гледаш на сънят като на робски синджир. Всички около теб спят от 9 часа. Суперсилите ти те напускат и изоставяш статията за неспането, за която ти помогна мислителската фаза. Лягаш да спиш, защото е по-лесно отколкото да го отложиш.

Лични инструменти