TurboGospod

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ако се чудите на кого се моли SuperGospod за душите на умрелите, за спасението на грешниците и за мира на Земята, отговорът е един - това е не Господ, а TurboGospod!

Съдържание

Какво ще откриете в кутията на TurboGospod?

  • Пакет TurboGospod;
  • Талон за актуализация, който се активира еднократно с SMS на кратък номер 000;
  • Упътване за работа с Господа;
  • Гаранционна карта;
  • Сертификат за доживотна гаранция;
  • Сертификат за автентичност и качество;
  • Малко резервни части

Развойна история на пакета

Базов пакет (build ^0)

Пакетът разполага с всички базови функции, за да се каже, че имате нещо повече от другите. Има дребни бъгове, но с появата на следващите актуализации всичко идва на място.

Build ^1

Пакетът идва с изправени всички бъгове и изгладени всички ръбове и чаплъци на базовия пакет. Безплатното надграждане е лимитирано заради прекаления наплив в първите дни на новия пакет.

Build ^2

Пакетът ти позволява да изядеш цяло шише бонбонки без да отидеш за ремонт при SuperGospod. Освен това ти позволява да сриваш емоционално психиатрите. С някои актуализации идва бонус - можеш да летиш из Космоса с TurboGospod.

Build ^3

Вече можеш да присъстваш на заседанията на Петте Кьошета в Махлътъ. Освен това, вече всеки може да лети из Космоса колкото си поиска, като не се изисква разрешение за полети от летищните власти.

Build ^4 (Nickname: Tornado)

С този пакет можеш да взривяваш телевизори и крушки от разстояние. Освен това, Black metalа вече ти се види слаба ракия, та се увличаш по грайнда и dumbstepа.

Build ^5 (Nickname: The Miracle)

Очаква се да излезе през 2014 в чест на 25-тата годишнина от падането на Берлинската стена. Параметрите му се пазят в строга секретност в буркан с компот в мазе в село Къртожабене.

Build ^6 (Nickname: Supernova)

Дава имунитет срещу Мотикаря, Рупсито, грип, шарка и зика и позволява да си над закона, особено ако си дружка с Илюминатите. Известни негови притежатели са Борката и Недим

Лични инструменти