Борката

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Valyo - BW-Sh-th.jpg Вальо Моржа коментира:
Това е очевидно доказателство, че приемането на бонбонки, алкохол и амфетамини може да направи човека обратно маймуна‼

Борката е първият по рода си представител на новата раса човеци

Накратко

По душа е родом от Уран и/или Нептун. Иначе е от Варна, Махлътъ. Обича котките, децата, цветята, автобусите Икарус и всичко друго, стига да е красиво. Особено много обича Роско. Мрази психиатрите, поповете, курвите, наборите си (щото всички '93-'94 са нечовешки тъпи, потвърдено от маса народ), също така и Рупсито, Бойко Борисов и Европейския Съюз, германците, холандците, англичаните, белгийците, скандинавците и гърците. Горд собственик и водач на лек автомобил Москвич, наследен от дядо му.

Развойна история

Роден в края на април 1993 под звуците на «Вълче време» на ФСБ, което го кара да намира особено очарование във въпросната песен. Като дете се развива като много чудата и покъртително гротескна имитация на такова. Докато връстниците му се кефят да гледат Том и Джери, Борката в пристъп на върховно отегчение разработва нещо, което впоследствие попада в ръцете на Google и бива пуснато с търговското наименование Android OS. Въпросната случка датира от януари 1998. През 2001 Борката щурмува (странно защо, крайно неуспешно) TOP 100 на UK & US Billboard Chart с unplugged-кавър на «Me gusta la mañana».

В следващите години Борката се държи крайно пасивно, докато крои серия от активни мероприятия.


Идва време, в което попада в климатично училище и там се научава, че не бива да се доверява на всеки и че външният вид понякога лъже.


В гимназиалния си период Борката го раздава турбо-льохман и ултра-простак, което му спечелва лоша слава, която се носи като градска легенда от уста на уста и до днес.

Особено много лоша карма има натрупана с бягството си от абитуриентския си бал, с което се гордее много.

Борката днес

В момента Борката се прехранва като опозиция на P-Ű∙P-F, Рупси Бой, Дако Лудия и Вальо Моржа.

Няма данни за контакти с Протестна мрежа и Фондация «Америка за България». Вероятно ги мрази по убеждение и съвест.

Специално с Рупсито са в особено тежка конфронтация и постоянно си погаждат всякакви номера, мизерии и взаимно се тропат и нареждат из публичното пространство. С първия си приятел в живота Недим постоянно кроят конспирации за съсипването на живота на Рупсито в краткосрочен и дългосрочен аспект, като бележат немалък успех. Мизериите им са станали култови из цяла Варна и не само. От цялата работа не става ясно как успява и той, и приятеля му да минат между капките, като има сериозни подозрения, че Илюминати са опънали чадър над тях. Зад гърба си има около 1200 неуспешни опита за намиране на работа, 3 опита да си хване аверка, 21000 лв щети в резултат на тия опити, един куп разбити родителски надежди и болни амбиции, както и един куп разбити сърца.

Лични инструменти